Star Wars:The Last Jedi 討論區 (6)

316 回覆
6 Like 7 Dislike
Obi1至6著墨都夠哂多
本來唔想睇Solo,不過又想睇吓佢點加Tag & Bink兩條友入去
呢套真係唔多睇好
時間線上仲係ep4之前
一句估你唔到就洗走埋456都唔出奇
可能係再早啲
都唔同樣既
最後又扭橋原來根本唔係han solo黎

ep4已經係 Young Han Solo啦洗撚拍前傳
姐係後生版條友係幾年內生到夏里遜福咁嘅樣?冇人關心 唔係福伯做嘅Han Solo呀
仲有套野除非好撚神唔係只會 undermine Han Solo個角色
唔會帶到咩新野落ep9
見選角已經唔想睇
Lando果個都還好
做Han果個無福伯完全果種氣場
條友好似仲話一路拍一路要dialogue coach在場幫佢
冇福伯氣場 戲又屎
到底點cast人架

佢做到 Han Solo嘅話揾阮兆祥做 Indiana Jones都得啦
時間線上仲係ep4之前
一句估你唔到就洗走埋456都唔出奇
可能係再早啲
都唔同樣既
最後又扭橋原來根本唔係han solo黎

ep4已經係 Young Han Solo啦洗撚拍前傳
姐係後生版條友係幾年內生到夏里遜福咁嘅樣?冇人關心 唔係福伯做嘅Han Solo呀
仲有套野除非好撚神唔係只會 undermine Han Solo個角色
唔會帶到咩新野落ep9
見選角已經唔想睇
Lando果個都還好
做Han果個無福伯完全果種氣場
條友好似仲話一路拍一路要dialogue coach在場幫佢
冇福伯氣場 戲又屎
到底點cast人架
本來唔想睇Solo,不過又想睇吓佢點加Tag & Bink兩條友入去

##x不如揾Russos拍加埋 Bucky落去啦
問過Christian Bale而佢都好想做
“Yes, [it was] very tempting. I not only love the films going back to my childhood but also have a very long relationship with Kathleen Kennedy and Frank Marshall because they did Empire of the Sun many years back. There was discussion, [and] I hope there will be future discussions.”

“Star Wars I’m a huge fan. Yeah Star Wars really interests me. I’ve still got the Millennium Falcon, I’ve got the AT-AT. My daughter, her first love was Darth Vader. She absolutely adored Darth Maul. [She] stood near him at Disneyland and he growled and he’s got those teeth and he stayed in character, really wonderful performance, and she was teeny and I thought, ‘This is gonna scare the crap out of her, this is such a bad idea.’ And then she stopped and she said, ‘Daddy, I’m in love.’”
雖然貴又唔係福伯果種魅力同氣場, 但好過而家果件千幾倍又可以吸引人去睇
blade runner
Revan係個黑洞入面
呢個可以 seb多人中意
仲要mark都approve
不過而加storyline luke最後變廢老
之前好多fans話搵anthony ingruber做
呢個人本身喺網上做Han solo impression紅左
結果有套戲真係做左後生版福伯
樣同聲同氣場都似褔伯
呢個原本喺fans入面係呼聲最高但Disney唔撚理揀左而家呢個
即刻比好多fans屌老母
屌點解disney唔肯開old republic
應該一大班人9衝
我有睇過嗰套戲
佢係幾似福仔既 但始終戲份少 好難見真章
youtube扮下福仔似 同叫佢擔正拍戲又另一回事
d人估佢可能演技麻麻
但而家嗰件咪又係要coach傍住

其實我覺得Rey 幾有Satele Shan 風格
呢個尷尬在佢本身其實唔係真係拍開戲
嗰陣褔伯嗰套有人搵都係因為係小製作同唔係主角
不過如果我係老迪嘅我會搏搵佢做
第一sw系列不嬲成日用d未見過嘅演員
就係咁先有新鮮感
Mark carrie hayden daisy john呢d拍嗰陣都係新到無得再新
演技都唔係top 要train一定train到
而且Han solo ep4嗰陣先30頭
我諗後生版應該係講佢20頭至中掛
都唔會用到d平時睇開演技又成熟嘅演員
同埋最緊要觀眾肯賣賬
而家呢個好似無咩見fans期待

其實我覺得Rey 幾有Satele Shan 風格

D人話rey同kylo個concept好似bastila同raven
Btw rey唔知下集會唔會craft double blade lightsaber
本身佢又用開棍
我有睇過嗰套戲
佢係幾似福仔既 但始終戲份少 好難見真章
youtube扮下福仔似 同叫佢擔正拍戲又另一回事
d人估佢可能演技麻麻
但而家嗰件咪又係要coach傍住
呢個尷尬在佢本身其實唔係真係拍開戲
嗰陣褔伯嗰套有人搵都係因為係小製作同唔係主角
不過如果我係老迪嘅我會搏搵佢做
第一sw系列不嬲成日用d未見過嘅演員
就係咁先有新鮮感
Mark carrie hayden daisy john呢d拍嗰陣都係新到無得再新
演技都唔係top 要train一定train到
而且Han solo ep4嗰陣先30頭
我諗後生版應該係講佢20頭至中掛
都唔會用到d平時睇開演技又成熟嘅演員
同埋最緊要觀眾肯賣賬
而家呢個好似無咩見fans期待

演技黎講daisy真係算勁
audition嗰時已經演技爆發
到而家仲係覺得佢tfa俾kylo用force審問嗰段做得好好
講返han
最離奇係而家呢個同福仔真係唔知邊忽似
觀眾睇開han後生版係福仔 本身就好難接受另一個人做
就算唔要求演技 至少搵個樣/氣場似既都叫易入口啲
嗰時hayden戲屎得黎都叫有邪氣
好想solo快啲出trailer 睇下說唔說服到我地呢條友似han
可惜而家電影玩到一舊舊
KOR唔見人 balance提下就算
想講ep7,8 完全build up唔到d咩有趣嘅世界觀
binc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞