Star Wars:The Last Jedi 討論區 (6)

316 回覆
6 Like 7 Dislike

歡迎大家繼續Deal with absolutes
期待下集SW見到米奇老鼠唐老鴨高飛狗同個肥西唱Let It Go感化First Order

Ep10-12一定唔再第一日狗衝

Btw,有冇機會換導演?
第9集冇人睇應該會換
根本唔差
成班淨係識屌jarjar同midichlorian同I don't like sand
但故事黎講係正 又同正傳連得完整
睇完7,8先知乜係垃圾
直頭唔想當佢地係canon
仲有d打鬥好睇
仆佢個街呢集真係無一場好睇既打戲
Sequels玩光劍唔講仲以為佢地拎住把大鐵劍打
D打鬥笨重到
光劍戰型呢個設定睇怕都係咁先

Rebels都仲有,但係再落無曬jedi sith既設定
真係好難講
期待下集SW見到米奇老鼠唐老鴨高飛狗同個肥西唱Let It Go感化First Order

Star Wars Ep IX: Kingdom Heart
開到6
呢套真係唔多睇好
Rebels就算數 唔想當佢canon
我又覺得Rebels唔係咁難睇姐
可能係再早啲
都唔同樣既
Brother 好明顯仲未放開

Ok 番d 舊人 引下你

太兒童向 唔係太想當佢係同sw電影係同一個宇宙發生
Cw都好少少
睇喺佢入面出現嘅舊人會唔錯
Btw,今季幾時break完再做返
屌ep6 幾十年前既光劍戰都無咁笨重feel
屌真係好撚嬲
ep3 ani 中二極都唔會俾到種on9 既感覺我
而ani 種中二係有得解,死完阿媽怕老婆死都叫合理

仆你個街luke 打完兩個sith lords 竟然怕個姪入dark side 所以入廢老mode?
仆你個街無撚啦啦鋪到謝雪心係奸既所以有finn rose 條on9 線所以死咁多人,屌然後一下光速ko?
屌你我睇兩粒半鐘俾d 咁既嘢我?
兩集之內可以搞柒元祖trio
呢套真係唔多睇好
時間線上仲係ep4之前
一句估你唔到就洗走埋456都唔出奇
可能係再早啲
都唔同樣既
最後又扭橋原來根本唔係han solo黎

ep4已經係 Young Han Solo啦洗撚拍前傳
姐係後生版條友係幾年內生到夏里遜福咁嘅樣?冇人關心 唔係福伯做嘅Han Solo呀
仲有套野除非好撚神唔係只會 undermine Han Solo個角色
唔會帶到咩新野落ep9
SAME HERE,連場戰鬥都係智障架。
你老母要攬炒,做咩要行咁遠,一早做得啦,唔使俾人爆淨一隻,晨早 ACKBAR 揸一隻自殺撞埋去好過,唔使鳩俾人爆艦橋,死得咁鳩………
仲有
前傳嘅話不撚如拍套 Leia解釋佢點開天外飛仙好過啦
係一集隊冧咗個TRIO

本身開咗D頭,今集一嘢掉咗佢
新SITH LORD
白兵有自我意識
有新 new hope

然後,沒有了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞