Star Wars:The Last Jedi 討論區 (6)

316 回覆
6 Like 7 Dislike
兩集之內可以搞柒元祖trio
係一集隊冧咗個TRIO

本身開咗D頭,今集一嘢掉咗佢
新SITH LORD
白兵有自我意識
有新 new hope

然後,沒有了

連自己原創角色都on9 埋都幾好野
Rey變左路人
Poe變左吳卓羲
Fin去左拍太空版史力加
見選角已經唔想睇
Lando果個都還好
做Han果個無福伯完全果種氣場
屌佢Carrie Fischer 死左啦
想再reboot 都唔得啦
因為the force is strong with her family
呢個位都可以算,佢老豆俾熔岩燒都可以唔死啦
咁人地真係兒童向
咁好make sense,不過佢呢幾個season既finale都偏黑暗
就係死左先搞啲咁既野
呢套真係唔多睇好
時間線上仲係ep4之前
一句估你唔到就洗走埋456都唔出奇
可能係再早啲
都唔同樣既
最後又扭橋原來根本唔係han solo黎

ep4已經係 Young Han Solo啦洗撚拍前傳
姐係後生版條友係幾年內生到夏里遜福咁嘅樣?冇人關心 唔係福伯做嘅Han Solo呀
仲有套野除非好撚神唔係只會 undermine Han Solo個角色
唔會帶到咩新野落ep9
見選角已經唔想睇
Lando果個都還好

夠喇唔好撚拍
寧願唔睇 Obi-Wan傳
一陣隨時搞柒埋人
嚴格黎講我覺得係兩回事
有obi wan傳先算啦
明明Obi-wan同Yoda最易拍
Obi-wan有Ewan McGregor
Yoda有Yoda + orange Yoda

係要搞Han Solo先
係一集隊冧咗個TRIO

新SITH LORD
白兵有自我意識
有新 new hope

然後,沒有了

Rey變左路人
Poe變左吳卓羲
就係死左先搞啲咁既野

反而整死 Luke
下集係咪 Leia train Rey
你哋唔係又睇呀下
咪係
幾撚多人想睇佢兩個既冒險故事
個演員都走左,點拍呀
最後又扭橋原來根本唔係han solo黎

ep4已經係 Young Han Solo啦洗撚拍前傳
姐係後生版條友係幾年內生到夏里遜福咁嘅樣?冇人關心 唔係福伯做嘅Han Solo呀
仲有套野除非好撚神唔係只會 undermine Han Solo個角色
唔會帶到咩新野落ep9
見選角已經唔想睇
Lando果個都還好

夠喇唔好撚拍
一陣隨時搞柒埋人

你哋唔係又睇呀下

除非 George Lucas出番山囉
係一集隊冧咗個TRIO

新SITH LORD
白兵有自我意識
有新 new hope

然後,沒有了

Rey變左路人
Poe變左吳卓羲
就係死左先搞啲咁既野

反而整死 Luke
下集係咪 Leia train Rey
個演員都走左,點拍呀

屍脂
Kathleen Kennedy: THE FORCE IS FEMALE
我都係想睇obi-wan傳多過Han-solo
成有星戰人物最鐘意Obiki-wan
見選角已經唔想睇
Lando果個都還好

夠喇唔好撚拍
一陣隨時搞柒埋人

你哋唔係又睇呀下

除非 George Lucas出番山囉
Kathleen Kennedy: THE FORCE IS FEMALE

Kathleen Kennedy: In my point of view men are evil!!!!
睇jar jar 好過
Mark Hamill: Do you have a lightsaber in the pants?
Hello there
好撚憎Disney!
條友好似仲話一路拍一路要dialogue coach在場幫佢
冇福伯氣場 戲又屎
到底點cast人架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞