叱咤20強有幾多首聽過?

477 回覆
24 Like 80 Dislike
一首都冇
香港人 如果覺得本地音樂唔好聽所以唔支持都算 聽都唔撚聽就話垃圾 過多十年八載香港全面赤化 粵語流行文化全部收皮 到時可能要去廣州先有廣東歌聽
一刻戀上係咪樓盤果隻
係ge話 當我聽過半首
其實風起了係好聽的
長相廝守 100-」%win
係咪得我一個覺得“和每天講再見”最好聽

事實係實力夠唔夠仲有d歌好唔好聽,同入唔入到圍冇關係,鬥多fans黎計佢仲輸好多下
用sportify 播好似聽過
但聽到削臉仔就要飛

gin lee , AGA , 仲有個女 幾把聲分唔到
成日話而家啲廣東歌冇聽電台 電視唔播所以冇聽過 想問你地係平時完全唔聽歌定點?聽外國歌果啲咪又係靠自己上網搵黎聽
用sportify 播好似聽過
但聽到削臉仔就要飛

gin lee , AGA , 仲有個女 幾把聲分唔到

and JW
All in小明
香港人 如果覺得本地音樂唔好聽所以唔支持都算 聽都唔撚聽就話垃圾 過多十年八載香港全面赤化 粵語流行文化全部收皮 到時可能要去廣州先有廣東歌聽

話自己聽外國野果d咪又係聽紅髮艾威、Taylor Swift果d mk 歌
按香港人心態,最後應該都係 原來只因深愛著 同 長廂廝守爭
All in 在天之靈

All in!!!
All in 在天之靈

All in!!!

我都all in咗
雖然覺得都係同射落海冇分別
天敵
3AM
點解冇到此一遊

話自己聽外國野果d咪又係聽紅髮艾威、Taylor Swift果d mk 歌

根本唔聽廣東歌然後屌啲歌未聽過好on9
有買apple Music joox果啲首頁新歌推薦度都唔小廣東歌啦
年年都有啲咁既人
有聽903點都聽過上面堆歌
唔聽但又要屌唔識扮有音樂品味

利申:聽過哂,好唔好聽就見仁見智

根本唔聽廣東歌然後屌啲歌未聽過好on9
有買apple Music joox果啲首頁新歌推薦度都唔小廣東歌啦
年年都有啲咁既人
有聽903點都聽過上面堆歌
唔聽但又要屌唔識扮有音樂品味

利申:聽過哂,好唔好聽就見仁見智

果d人同偽abc一d分別都冇,話自己唔識廣東話就扮外國人
聽過3am

不過係eminem唱
在天之靈
希望Tonick/supper/janice
聽過側田 張敬軒同
出親呢啲post一定會有人懶型咁衝入嚟話一首都冇聽過
居然冇c3po, 有d可惜
心水五強
3am
長相廝守
假使世界原來不像你預期
霸氣情歌
神奇之旅

希望小明果首贏到

唔覺得神奇會入到,但其他四首都心水作,可能會有軒/sm/衛蘭/原來xxxx深愛著
但小明個勢應該冇咁好了,估應該長相win,呢首算係全年最hit嘅歌,應該會攞到,其他都好聽,但hit度低好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞