叱咤20強有幾多首聽過?

477 回覆
24 Like 80 Dislike
屌你老母十戒歌
在天之靈 3am
all in 霸氣 坤狗去死
長相廝守
原來只因深愛著
假使世界原來不像你預期
霸氣情歌

呢4首應該穩入
長相廝守
原來只因深愛著
假使世界原來不像你預期
霸氣情歌

呢4首應該穩入

剩低個位牙醫/石敢當比較大機會
叱咤😂😂😂
其實依幾年係咪洗票嫁 入親五強十強既歌仲有幾首係上唔到大枱既
當年連詩雅果堆mk歌夠hit夠哂mk啦,到此為止,說一句果d,都唔會入到最後五強啦
到底依幾年乜事

今年3am咁hit連十強都入唔到 天敵又係

唔好話最歌,連最男最女都係9唔搭8,連詩雅當年成堆hit既mk歌都未止於送到佢去5強啦
Juno 15年,d人叫哂春咁,連最男5強都無份,到底係咪有人洗票嫁

K歌hit唔代表一定入到,去YouTube睇都係想聽熟去唱k,唔代表鐘意個歌手

我咪講緊,點解依幾年會係依堆k歌入到5強囉,反而早幾年唔會有依種情況出現呀

其實係睇個歌手儲唔儲到肯投佢票嘅fans,連詩雅就明顯儲唔到啦,呢啲咪紅歌唔紅人囉

當然太空卡影響亦可能越來越大,因為投票人數應該越來越少

真係要改制啦 實名認證啦不如 太空卡真係玩晒

G持 但903為咗錢一定唔會咁做

真心唔覺得903想比坤狗拎
呢堆歌真係無眼睇
長相廝守
原來只因深愛著
假使世界原來不像你預期
霸氣情歌

呢4首應該穩入

石敢當黑馬 可能會跑出
長相廝守
原來只因深愛著
假使世界原來不像你預期
霸氣情歌

呢4首應該穩入

石敢當黑馬 可能會跑出

係咪好似上次咁2強現場投
如果係 機會較微 現場多數投廣偉小明

雖然唔知點解上年女神贏
長相廝守
原來只因深愛著
假使世界原來不像你預期
霸氣情歌

呢4首應該穩入

石敢當黑馬 可能會跑出

係咪好似上次咁2強現場投
如果係 機會較微 現場多數投廣偉小明

雖然唔知點解上年女神贏

太多人加持冇計 明星效應
今年長相好難輸
周國賢推呀!!!!!!!

最尾兩句詞搞到扣咗分
仲以為 Dear jane 首 也許我不會活多一歲 會好多鐵粉投

原來 十強都無

DJ d fans真係.....
上年mk 3部曲幫佢地日播夜播係咁谷都谷唔到最喜愛組合
今年更加唔好諗了
仲以為 Dear jane 首 也許我不會活多一歲 會好多鐵粉投

原來 十強都無

DJ d fans真係.....
上年mk 3部曲幫佢地日播夜播係咁谷都谷唔到最喜愛組合
今年更加唔好諗了

最喜愛?燒烤叉拎都未到佢地
大丈夫
我敢肯定陳柏宇一定入唔到5強

💡
今年JANICE AGA啲歌正到仆街,兩個R & B JAZZ女王
另外希望環球畀啲好曲GINLEE ,成日畀D悶曲佢
最後5強都係現場投架啦
最後邊首得左 關咩太空卡事
最多送到5強咋喎

其實間間公司都可以用太空卡 大家唔知其他有冇用姐
最後5強都係現場投架啦
最後邊首得左 關咩太空卡事
最多送到5強咋喎

其實間間公司都可以用太空卡 大家唔知其他有冇用姐

所以99%都係昆狗同長相之爭
大丈夫就冇份啦
如果係 愛不曾遺忘任何人 替上 突然一生人就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞