叱咤20強有幾多首聽過?

477 回覆
24 Like 80 Dislike

10強
一刻戀上
十戒歌
大丈夫
失魂記
朋友身份
長相廝守
神奇之旅
原來只因深愛著
假使世界原來不像你預期
霸氣情歌

屌你老味
一刻戀上
十戒歌
大丈夫
失魂記
朋友身份
長相廝守
神奇之旅
原來只因深愛著
假使世界原來不像你預期
霸氣情歌

屌你老味

十戒
十戒
我有預感十戒歌 入到十強

真係入左
小明
Jason

真係入左

https://youtu.be/Gmg7dTblFyY
想問係咪呢首

真係入左

https://youtu.be/Gmg7dTblFyY
想問係咪呢首

係啦

Btw恭喜廣偉小明
All in 大丈夫
屌你老味
真係十戒歌...
903 ON9到...
預計MK 之歌-長相 VS 小明既假使
原來只因深愛著真係好撚普通
但係合唱歌 兩班fans加埋好著數

心思係有既,但首歌真係… 普通咗啲
班友好buy十戒歌
班友好buy十戒歌

可能冇其他歌真係鍾意
衛蘭天敵都無,我屌你老母傷孽賤臺
霸氣

10強

小明 廣偉
下輪繼續投霸氣同假使世界

垃圾歌

垃圾歌

炒冷飯嘅兩件垃圾
3am呢
霸氣情歌要入5強呀!!
其實依幾年係咪洗票嫁 入親五強十強既歌仲有幾首係上唔到大枱既
當年連詩雅果堆mk歌夠hit夠哂mk啦,到此為止,說一句果d,都唔會入到最後五強啦
到底依幾年乜事

今年3am咁hit連十強都入唔到 天敵又係

唔好話最歌,連最男最女都係9唔搭8,連詩雅當年成堆hit既mk歌都未止於送到佢去5強啦
Juno 15年,d人叫哂春咁,連最男5強都無份,到底係咪有人洗票嫁
其實依幾年係咪洗票嫁 入親五強十強既歌仲有幾首係上唔到大枱既
當年連詩雅果堆mk歌夠hit夠哂mk啦,到此為止,說一句果d,都唔會入到最後五強啦
到底依幾年乜事

唔好話最歌,連最男最女都係9唔搭8,連詩雅當年成堆hit既mk歌都未止於送到佢去5強啦
Juno 15年,d人叫哂春咁,連最男5強都無份,到底係咪有人洗票嫁

到底依幾年乜事

太空卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞