叱咤20強有幾多首聽過?

477 回覆
24 Like 80 Dislike
朋友身份一定係洗票啦
其實依幾年係咪洗票嫁 入親五強十強既歌仲有幾首係上唔到大枱既
當年連詩雅果堆mk歌夠hit夠哂mk啦,到此為止,說一句果d,都唔會入到最後五強啦
到底依幾年乜事

今年3am咁hit連十強都入唔到 天敵又係

唔好話最歌,連最男最女都係9唔搭8,連詩雅當年成堆hit既mk歌都未止於送到佢去5強啦
Juno 15年,d人叫哂春咁,連最男5強都無份,到底係咪有人洗票嫁

K歌hit唔代表一定入到,去YouTube睇都係想聽熟去唱k,唔代表鐘意個歌手
十戒歌都上到20大你就知香港樂壇點解死

你都on9 你唔問下點解坤狗都依家都玩到3年?
既然佢要on9 點解唔同佢9落去?
十戒歌都上到20大你就知香港樂壇點解死

你都on9 你唔問下點解坤狗都依家都玩到3年?
既然佢要on9 點解唔同佢9落去?

天敵同3am
其實依幾年係咪洗票嫁 入親五強十強既歌仲有幾首係上唔到大枱既
當年連詩雅果堆mk歌夠hit夠哂mk啦,到此為止,說一句果d,都唔會入到最後五強啦
到底依幾年乜事

唔好話最歌,連最男最女都係9唔搭8,連詩雅當年成堆hit既mk歌都未止於送到佢去5強啦
Juno 15年,d人叫哂春咁,連最男5強都無份,到底係咪有人洗票嫁

K歌hit唔代表一定入到,去YouTube睇都係想聽熟去唱k,唔代表鐘意個歌手

我咪講緊,點解依幾年會係依堆k歌入到5強囉,反而早幾年唔會有依種情況出現呀
冇天敵同3am
到底依幾年乜事

我咪講緊,點解依幾年會係依堆k歌入到5強囉,反而早幾年唔會有依種情況出現呀

其實係睇個歌手儲唔儲到肯投佢票嘅fans,連詩雅就明顯儲唔到啦,呢啲咪紅歌唔紅人囉

當然太空卡影響亦可能越來越大,因為投票人數應該越來越少
石敢當嗰啲應該係txb同x夢啲票
啲票原本應該係牙醫嘅
想睇tonick/坤狗拎獎,激撚死班扮哂有taste既連登仔
其實5強好易估

原來只因深愛著
假使世界原來不像你預期
朋友身份
長相廝守
十戒歌

JW 同坤哥d fans 係鐵票 所以佢地最難打

小明 同 tonick 入到場除非最後好似上年咁2選一 否則一定唔夠原來只因深愛著鬥

朋友身份 呢首我睇唔透 真係唔知石敢當有幾多fans

反而艾粒入到場既有機爆冷
因為開場前會瘋狂播5強歌
本身唔識呢首歌既人聽到應該笑左

所以我估最歌係mk 合唱歌 vs 朋友身份 vs 十戒歌

長相 應該係大熱啦?
到底依幾年乜事

其實係睇個歌手儲唔儲到肯投佢票嘅fans,連詩雅就明顯儲唔到啦,呢啲咪紅歌唔紅人囉

真係要改制啦 實名認證啦不如 太空卡真係玩晒
啲票原本應該係牙醫嘅

但牙醫都入到十強喎
啲票原本應該係牙醫嘅

鄭俊弘班c9粉
到底依幾年乜事

真係要改制啦 實名認證啦不如 太空卡真係玩晒

G持 但903為咗錢一定唔會咁做
霸氣情歌
啲票原本應該係牙醫嘅

鄭俊弘班c9粉

刀削面真係天時地利人和都幫佢一把
牙醫出走+
[url]
啲票原本應該係牙醫嘅

鄭俊弘班c9粉

刀削面真係天時地利人和都幫佢一把
牙醫出走+鄭俊弘偷食+坤狗flop
令佢可以食曬星夢啲票
一首都未聽過
屌你老味3am同天敵都冇
一首都未聽過

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞