上古捲軸係RPG黎講其實可以稱霸

277 回覆
129 Like 19 Dislike
得ps4同switch ,諗住入switch 版

係咪可以(同最好)完全唔睇攻略之類玩

同埋升技個d係咪直覺就得

利申:剩係知大概玩法,唔想劇透太多

我都係switch玩, 唔到卡關唔睇攻略, 暫時卡幾次都係搵唔到路 睇攻略都係搵路搵半日都搵唔到先睇位置

但係隻game怪物難度同人嘅lv定perk點有關, 如果唔係升技點得太分散聽講可能會變到好難

我都係switch玩, 唔到卡關唔睇攻略, 暫時卡幾次都係搵唔到路 睇攻略都係搵路搵半日都搵唔到先睇位置

但係隻game怪物難度同人嘅lv定perk點有關, 如果唔係升技點得太分散聽講可能會變到好難

巴打買左幾錢╴我mk見最平378
上水420

希望手提mode都唔太差,喱隻game應該要用好多時間,要坐車玩

上水420

希望手提mode都唔太差,喱隻game應該要用好多時間,要坐車玩

bethesda真係讚到笑
sm啲巨魔幾刺激
攻擊範圍唔算闊,睇準攻擊間歇時間就片佢,佢一拳打落嚟都唔難避,不慎被打中咗冇半條血就狂奔遠處開技補血
加上隻仆街回血又快,吓吓吊住佢條命做活體沙包

潛行背刺30倍夠爽

識玩
平衡度差 bug多 劇情弱
如果冇mod加成不可能稱霸

試過幾次走山路卡咗落d石頭gap度, 想飛走附近又有怪唔俾飛, load save又兩個鐘前嘅事 好撚慘最後都係要重玩兩個鐘前嘅save

其實,pc版可以用console command
去到第一條村接任之前斬左人地隻雞,全村人追住我黎斬,連本身要去佢到接任果個npc都斬9我

屌 我都係咁
最後要殺哂成村人

chicken係衣食父母
只可以叫,唔可以殺
可以小型連線就好玩啦...真係好正
不過原版d人好樣衰,用左美化真係爽yy
講劇情 我鐘意witcher , 講自由度 我鐘意 Zelda
skyrim 每樣都ok , 不過比我感覺畫同打擊感係太舊
好有Everquest 2 既感覺

其實個戰鬥系統唔差,除你用第三人稱玩

上水420

我係出名貴嘅觀廣買都係390, 返工近爭十零二十廢事計, 420就真係

上水420

我係出名貴嘅觀廣買都係390, 返工近爭十零二十廢事計, 420就真係

Ssp $378入手
都係(+/-)$10-20
唔知online Store 聖誕節會唔會做特價
Switch有冇得轉中文?

一開玩已經中文
你係唔係轉左本機語言
去系統較番英同中文試下

語言係 English/繁體中文
一入game就英文
未update 過,係咪要update部switch?
Switch有冇得轉中文?

一開玩已經中文
你係唔係轉左本機語言
去系統較番英同中文試下

語言係 English/繁體中文
一入game就英文
未update 過,係咪要update部switch?

咁奇怪
我都係語言English/繁體中文
一入game就係中文
不過要自己開字幕
你update部機同隻game試下
想玩,冇 steam
原來咁多人都玩switch版
我都係

我呢排公司成日出trip
玩呢隻真係超正

一開始整人想整女角,玩慣mh整女角,但真係好撚醜様
最後發覺非人種族好似好d,講緊獸人,龍人,貓人

最後用左獸人雙手重甲

不過再睇番人地mod d 女女真係會心理不平衡
我都係

玩呢隻真係超正

最後用左獸人雙手重甲

貓人前期徒手屠細怪
我想問依家搵嘢凹住npc個頭再偷嘢個bug係咪無左
我都係

玩呢隻真係超正

最後用左獸人雙手重甲

反正唔會見到自己個樣,整到欣宜咁都冇所謂啦
我都係

玩呢隻真係超正

最後用左獸人雙手重甲

用開第三人稱
我都係

玩呢隻真係超正

最後用左獸人雙手重甲

我用第三身視點

點解咁正ge game唔一早玩呢
我記得4代得第一生會頭暈
5代剛出好似也都係得第一身或者係我唔知啦

到switch出我見有中文又有第三身仲可以拎出街打,即買
我都係

玩呢隻真係超正

最後用左獸人雙手重甲

我用第三身視點

點解咁正ge game唔一早玩呢
我記得4代得第一生會頭暈
5代剛出好似也都係得第一身或者係我唔知啦

到switch出我見有中文又有第三身仲可以拎出街打,即買

4代操作 直到我最近玩左隻叫elex嘅先發現世界上仲有操作同打擊感可以咁爛
凹唔到npc個頭偷唔到佢嘢,好難玩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞