上古捲軸係RPG黎講其實可以稱霸

277 回覆
129 Like 19 Dislike
2011年就最勁囉,但之後整左隻鳩屎半成品fallout 4出黎,老奉要班modder幫你執手尾仲抄人地啲mod. b社再咁頹落去整tes 6真係等收皮

啲製作商永遠都係上曬位之後hea做賺盡架啦 食埋個勢整online vr先 有排先出下一部

elderscrolls online 好玩

我覺得同普通mmorpg無乜分別 淨係掛住個名 根本就唔係個隻game黎

唔係喎 雖然話係online版 好多野會無左
但係thief guild lee D之後慢慢加番
又有屋買 傢俬 自己做 我覺得幾好玩

btw有無人玩緊

一齊玩ok ?
我好建議玩pc , 有addon下戴,小地圖 技能點 lore book , 都可以有
而且可用可不用

不如開tg group玩eso ?
wow?
稱霸真係講唔上,故事呢一部分witcher3真係完勝,所有選擇都冇絕對是非對錯,你以為自己係行俠仗義,可能過一排返嚟,會有條村因爲你所謂嘅正義之舉而冚球鏟。

B社賣mod已經搞到焦頭爛額,依家嘅b社已經唔係出new vagas嗰陣嘅b社,慢慢睇住佢變撚到ubi ea咁,“You Either Die A Hero, Or You Live Long Enough To See Yourself Become The Villain”。
玩爆咗主線解緊支線

好記得有個支線係同條友扮fd,再引條友上山,去到個祭壇再殺咗佢,一切係為咗崇拜個鍾意殺戮嘅邪靈
做完之後好

次次都帶河木個個斯萬上去個到

識帶一定係帶食人肉果條臭西上去
稱霸真係講唔上,故事呢一部分witcher3真係完勝,所有選擇都冇絕對是非對錯,你以為自己係行俠仗義,可能過一排返嚟,會有條村因爲你所謂嘅正義之舉而冚球鏟。

B社賣mod已經搞到焦頭爛額,依家嘅b社已經唔係出new vagas嗰陣嘅b社,慢慢睇住佢變撚到ubi ea咁,“You Either Die A Hero, Or You Live Long Enough To See Yourself Become The Villain”。

new vagas唔係b社做嫁

New Vagas 係黑島全權負責 臭B只負責發行
臭B自己整果d例如3 同4就出晒事
樓豬講得出fallout 單調
機齡睇得出尚淺

你緊係未見識過弱智都可以救世界
靠咀炮可以殺你全家
用魅力走住黎屌縮埋一邊靠賣隊友求榮既fallout2

agger
利申TES post 專業講故佬
專業解答各種世界觀問題

可唔可以講下矮人消失之謎

當然
矮人(其實我鍾意叫返鍛莫多d,因為佢地係精靈+唔矮)當時住係morrowind,佢地同當時另一個住係morrowind嘅種族chimer 曾經組成過第一議會黎對抗天際嘅入侵者
但去到後黎打敗諾德後拆夥,一直到1E700年係morrowind 嘅一個大島vvardenfall上面雙方開戰,而最終鍛莫係火山中心用佢地嘅音調工具敲打創世神之一Lorkan嘅心,啟動左佢地做嘅「高達」Numidium ,全族同時消失(成神)

可唔可以開個post主力講tes故仔。對mod冇乜性趣

開po嘅話唔知點開始 我依家係有人問就答

ps4 歐版係咪冇中文

PS4 vr好像好正
沒vr

VR個操作都係有啲伏
佢支on9棍冇蘑菇比你自由郁,一定要向某個方向指嚟指去,打交嗰陣極唔方便

行到荒瀑古墳已經頂唔順
有mod可以再戰十年
Skyrim 之前 pc 乜版本都買齊,不過一直無動力玩,最近出 ns 版,反而買左黎每日搭車玩下
我好建議玩pc , 有addon下戴,小地圖 技能點 lore book , 都可以有
而且可用可不用

好似有discord gp

New Vagas 係黑島全權負責 臭B只負責發行
臭B自己整果d例如3 同4就出晒事

輻射唔係親生
以前未玩過上古 之前玩ps4隻重製 真係覺得好撚free 玩得幾爽 又成日周圍做埋d無聊野 搞一大論先做主線

殺下雞
d技亂升...有冇策略升
而且可用可不用

好似有discord gp

please give me
fallout 先係高自由度始祖
你見過智力低到連對白都講唔到嘅主角未?
嘴炮爆機大佬都唔駛打
要完成個任務殺人又得, 嘴炮又得, 偷又得

之前睇過有人玩fallout 2 一槍不開爆機

覺得fallot唔高自由可能佢只係玩過fallout 4 啦 ,基本上主線得單一玩法
之前嗰陣玩到癲晒,最後唔記得無左個save就無玩落去

NS出左skyrim即刻買
痴撚線,雪漫都未到,就意外接左醉酒佬任暈左去馬卡斯,之見証埋棄誓者事件,
最後我都仲未去到雪漫

喺隻game漫遊,會見到好多事件,有d明明地,有d唔太明,不過代入感太強,根本係第二人生
fallout 先係高自由度始祖
你見過智力低到連對白都講唔到嘅主角未?
嘴炮爆機大佬都唔駛打
要完成個任務殺人又得, 嘴炮又得, 偷又得

之前睇過有人玩fallout 2 一槍不開爆機

覺得fallot唔高自由可能佢只係玩過fallout 4 啦 ,基本上主線得單一玩法

fallout fans

由其第二代係經典,繁中版翻譯得勁正

異塵餘生2
fallout2 仲有一個好玩處係勁多惡搞野
想問唔玩pc版 (得imac應該打唔到機)
應該買ps4 定switch 版?
想試好耐,太出名喇喱隻rpg

ps4 都有中文字幕吧
Switch
玩緊
剛剛開始
D skill亂升

一樣 之前電腦廢行唔郁, switch出咗先玩, 玩緊拳師努力練北斗百裂拳 暫時都係出多一兩拳都夠秒大部分任務見到嘅除boss外生物
一定係fallout
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞