上古捲軸係RPG黎講其實可以稱霸

277 回覆
129 Like 19 Dislike
呢d game最on9一定係上山得幾個位 d任務位係個山上就要圍住個山跑 搵下邊條路上到去

呢位朋友緊係冇學搵路魔法

搵長老學龍吼嗰個任務,第一次做嗰陣越行越唔對路,仲諗緊係咪行錯路,睇地圖明明修道院離雪漫城唔係好遠,但係行條山路就越行越遠

學龍吼真係行撚到我

巴打救我 我行咗成個禮拜由河木兜到右邊吸血鬼獵人都搵唔到條路上去, 已經放棄咗主線去解吸血鬼

我記得你圍住座山行行下會搵到條橋,行過去會有話山到有好撚多怪,不上山了,個到就係入口
跟著開始圍住座山轉啦,就上到去架啦
呢d game最on9一定係上山得幾個位 d任務位係個山上就要圍住個山跑 搵下邊條路上到去

搵長老學龍吼嗰個任務,第一次做嗰陣越行越唔對路,仲諗緊係咪行錯路,睇地圖明明修道院離雪漫城唔係好遠,但係行條山路就越行越遠

學龍吼真係行撚到我

巴打救我 我行咗成個禮拜由河木兜到右邊吸血鬼獵人都搵唔到條路上去, 已經放棄咗主線去解吸血鬼

我記得你圍住座山行行下會搵到條橋,行過去會有話山到有好撚多怪,不上山了,個到就係入口

我搞錯左sor9

學龍吼真係行撚到我

好似未見過有人講野話好撚多怪, 今晚再兜下先唔該巴打
skyrim嘅話可以繼續期待下beyond skyrim呢隻mod
做得唔錯,lore friendly

學龍吼真係行撚到我

左邊小鎮有條路可以上
Switch
玩緊
剛剛開始
D skill亂升

一樣 之前電腦廢行唔郁, switch出咗先玩, 玩緊拳師努力練北斗百裂拳 暫時都係出多一兩拳都夠秒大部分任務見到嘅除boss外生物

本身用開單手劍
但用弓仲正
揾位卡怪係咁射
玩到見城主接任殺賊
又唔想重新玩
有沒得洗點架
搭單問下 想買switch果隻

係咪打怪果陣都可以用第三身?

可以, 打怪同平時都用第三身

個第3身太近
好唔慣
唔該晒兩個教搵山頂長老巴打 今晚又繼續解返主線

學龍吼真係行撚到我

左邊小鎮有條路可以上

初初練唔夠等級,俾隻冰巨魔追到怕
2選一 佢定巫師?
上古多元化啲(mod屌打咁多隻game其實)
技能裝備自由度都好高
故事方面無巫師咁線性同主導
即係要自己通街走去揾故仔同任務
Witcher3玩嘅係故事,大量內容襯托
當初上古五同witcher2同期岀時
上古個open world真係大到嚇親我
尤其自己鳩遊去左地底個矮人地下城誇張到
不如咁講witcher,fallout同上古都好玩,有咩好比較
不過新嗰隻垃圾四真係垃圾黎
利申:witcher死忠
技能裝備自由度都好高
不如咁講witcher,fallout同上古都好玩,有咩好比較

黑境個度真係痴線 我落去探個遺跡姐 估唔到要行成左矮人城 仲要解個爛鬼收集任務 搵左我成半日 另外啲怪種類多到 連巨人都有 仲有人住 不過真係靚得誇張 好似置身宇宙咁
魔神器正一仆街 我最記得狗仔魔神揀錯左選項 變左拎唔齊 冇獎盃 解唔到白金
技能裝備自由度都好高

黑境個度真係痴線 我落去探個遺跡姐 估唔到要行成左矮人城 仲要解個爛鬼收集任務 搵左我成半日 另外啲怪種類多到 連巨人都有 仲有人住 不過真係靚得誇張 好似置身宇宙咁

仲有靈魂石塚個度 同樣大得誇張 仲有好多任務可以解
係咪一定要打蜘蛛?
之前想入手,上youtube睇片見有巨型蜘蛛就無買到

間唔中都會撞到蜘蛛 無乜理由驚就唔玩 呢方面fallout做得更加驚嚇 啲巨型飛蟲 甲由無時無刻令你打冷震龜縮 仲要啲3D環迴立體聲
玩爆咗主線解緊支線

好記得有個支線係同條友扮fd,再引條友上山,去到個祭壇再殺咗佢,一切係為咗崇拜個鍾意殺戮嘅邪靈
做完之後好

我記得某個村落仔有個癲癲哋嘅露宿者話家姐去採藥但唔失蹤咗好耐,我去附近個湖底度搵到佢家姐嘅殘骸同埋遺物唔記得係戒指?定係頸鏈?
見個露宿者真係好慘,帶佢家姐遺物翻去佢仲問我
『家姐喺邊』
一個係道出真相,一個係畀佢一個虛假嘅希望
我唔忍心,同佢講
『你家姐好快會返嚟

唔知係家姐定係妹黎,湖面會見到2支箭浮緊(暗示俾人射殺)。而且個乞衣D對白有提到話月亮好圓,月圓就可以團聚等等。我推斷嗰兩個人其實都係狼人,個女既就係月圓之夜出去採藥而變成狼人,俾人射殺
無學野 無做野 又玩sky~rim
玩爆咗主線解緊支線

好記得有個支線係同條友扮fd,再引條友上山,去到個祭壇再殺咗佢,一切係為咗崇拜個鍾意殺戮嘅邪靈
做完之後好

我記得某個村落仔有個癲癲哋嘅露宿者話家姐去採藥但唔失蹤咗好耐,我去附近個湖底度搵到佢家姐嘅殘骸同埋遺物唔記得係戒指?定係頸鏈?
見個露宿者真係好慘,帶佢家姐遺物翻去佢仲問我
『家姐喺邊』
一個係道出真相,一個係畀佢一個虛假嘅希望
我唔忍心,同佢講
『你家姐好快會返嚟

唔知係家姐定係妹黎,湖面會見到2支箭浮緊(暗示俾人射殺)。而且個乞衣D對白有提到話月亮好圓,月圓就可以團聚等等。我推斷嗰兩個人其實都係狼人,個女既就係月圓之夜出去採藥而變成狼人,俾人射殺

提起就覺得奇
善意嘅謊言過後,嗰個人一邊多謝我,一邊畀個人類心臟我
不過佢都好慘,乜嘢親人都冇,精神又有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞