上古捲軸係RPG黎講其實可以稱霸

277 回覆
129 Like 19 Dislike
雪漫城城牆側邊有個農場,農場附近有個癲佬話架車爛咗,上面載住佢老母條屍,佢想主角同農場地主求情叫地主幫佢整,主角入到去,個地主話
「有邊個知道個癲佬架車載住乜嘢?違禁品?附近有差佬,我係你就報驚」
最後我都係勸地主幫手
上網有人話,如果我真係報驚,地主會全家死清光

隻小丑係黑暗兄弟會成員黎 棺材入面係夜母 即係兄弟會崇拜既對象 得罪佢地梗係殺你全家啦
平衡度差 bug多 劇情弱
如果冇mod加成不可能稱霸

主線劇情一般 但係支線同dlc好正
lore都一流
加埋成個世界嘅細緻度 豐富度
平衡度差有咩所謂,反正係單機
最記得射枝箭上太陽個天會變血紅色,跟著附近d npc會woo~~
最記得射枝箭上太陽個天會變血紅色,跟著附近d npc會woo~~

同埋一定要裝優化mod,唔係既話有d主線npc會唔知行左去邊搞到你接唔到任 ,裝個mod佢會自動修正返主要npc既位置
唔知點解殺好人npc無爽既快感,反而覺得好內疚
人地幫自己,但偷晒佢屋企啲野
唔知點解殺好人npc無爽既快感,反而覺得好內疚
人地幫自己,但偷晒佢屋企啲野

我地呢啲跟隨西帝斯既 乜嘢人都要殺
唔知switch 會唔會出fallout 4 呢?
上古post又點少得skyrim memes, btw 好中意lovers lab
呢d game最on9一定係上山得幾個位 d任務位係個山上就要圍住個山跑 搵下邊條路上到去
上古post又點少得skyrim memes, btw 好中意lovers lab

仲有無
呢d game最on9一定係上山得幾個位 d任務位係個山上就要圍住個山跑 搵下邊條路上到去

係 同埋個引路術好廢

呢位朋友緊係冇學搵路魔法
都係最掛住new vegas既fallout

仲有無

搵長老學龍吼嗰個任務,第一次做嗰陣越行越唔對路,仲諗緊係咪行錯路,睇地圖明明修道院離雪漫城唔係好遠,但係行條山路就越行越遠
Fallout 2 , 裝個計時炸彈落自己到,之後比個細路偷咗

搵長老學龍吼嗰個任務,第一次做嗰陣越行越唔對路,仲諗緊係咪行錯路,睇地圖明明修道院離雪漫城唔係好遠,但係行條山路就越行越遠

學龍吼真係行撚到我

學龍吼真係行撚到我

咁先有冒險感覺
唔係下下比曬waypoint你跟住行

學龍吼真係行撚到我

咁先有冒險感覺
唔係下下比曬waypoint你跟住行

玩左六年都背到個地圖
冇哂冒險feel
有冇手足知道skyrim par 歐版係咪冇中文。買完返嚟唔識轉
玩爆咗主線解緊支線

好記得有個支線係同條友扮fd,再引條友上山,去到個祭壇再殺咗佢,一切係為咗崇拜個鍾意殺戮嘅邪靈
做完之後好

我記得某個村落仔有個癲癲哋嘅露宿者話家姐去採藥但唔失蹤咗好耐,我去附近個湖底度搵到佢家姐嘅殘骸同埋遺物唔記得係戒指?定係頸鏈?
見個露宿者真係好慘,帶佢家姐遺物翻去佢仲問我
『家姐喺邊』
一個係道出真相,一個係畀佢一個虛假嘅希望
我唔忍心,同佢講
『你家姐好快會返嚟

呢個又係 我都好記得
但我選咗真相俾佢聽

學龍吼真係行撚到我

巴打救我 我行咗成個禮拜由河木兜到右邊吸血鬼獵人都搵唔到條路上去, 已經放棄咗主線去解吸血鬼

學龍吼真係行撚到我

巴打救我 我行咗成個禮拜由河木兜到右邊吸血鬼獵人都搵唔到條路上去, 已經放棄咗主線去解吸血鬼

你指個個堡壘?,係裂谷個頭wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞