上古捲軸係RPG黎講其實可以稱霸

277 回覆
129 Like 19 Dislike
玩爆咗主線解緊支線

好記得有個支線係同條友扮fd,再引條友上山,去到個祭壇再殺咗佢,一切係為咗崇拜個鍾意殺戮嘅邪靈
做完之後好

我記得某個村落仔有個癲癲哋嘅露宿者話家姐去採藥但唔失蹤咗好耐,我去附近個湖底度搵到佢家姐嘅殘骸同埋遺物唔記得係戒指?定係頸鏈?
見個露宿者真係好慘,帶佢家姐遺物翻去佢仲問我
『家姐喺邊』
一個係道出真相,一個係畀佢一個虛假嘅希望
我唔忍心,同佢講
『你家姐好快會返嚟

唔知係家姐定係妹黎,湖面會見到2支箭浮緊(暗示俾人射殺)。而且個乞衣D對白有提到話月亮好圓,月圓就可以團聚等等。我推斷嗰兩個人其實都係狼人,個女既就係月圓之夜出去採藥而變成狼人,俾人射殺

做暗黑兄弟會任要殺左個乞衣
我將佢條屍同佢家姐放埋一齊
玩爆咗主線解緊支線

好記得有個支線係同條友扮fd,再引條友上山,去到個祭壇再殺咗佢,一切係為咗崇拜個鍾意殺戮嘅邪靈
做完之後好

我記得某個村落仔有個癲癲哋嘅露宿者話家姐去採藥但唔失蹤咗好耐,我去附近個湖底度搵到佢家姐嘅殘骸同埋遺物唔記得係戒指?定係頸鏈?
『家姐喺邊』
我唔忍心,同佢講
『你家姐好快會返嚟

唔知係家姐定係妹黎,湖面會見到2支箭浮緊(暗示俾人射殺)。而且個乞衣D對白有提到話月亮好圓,月圓就可以團聚等等。我推斷嗰兩個人其實都係狼人,個女既就係月圓之夜出去採藥而變成狼人,俾人射殺

下 原來係佢黎 點解咁都被人委託既

不過who cares 西帝斯萬歲!
玩爆咗主線解緊支線

做完之後好

『家姐喺邊』
我唔忍心,同佢講
『你家姐好快會返嚟

下 原來係佢黎 點解咁都被人委託既

不過who cares 西帝斯萬歲!

有版本話家姐係佢殺
上面個巴打都講左幫佢搵家姐佢會比個心臟你

另外今集暗黑兄弟會冇信條,殺邊個完全a姐話事
所以未自取滅亡
上古多元化啲(mod屌打咁多隻game其實)
技能裝備自由度都好高
故事方面無巫師咁線性同主導
即係要自己通街走去揾故仔同任務
Witcher3玩嘅係故事,大量內容襯托
當初上古五同witcher2同期岀時
上古個open world真係大到嚇親我
尤其自己鳩遊去左地底個矮人地下城誇張到
不如咁講witcher,fallout同上古都好玩,有咩好比較
不過新嗰隻垃圾四真係垃圾黎
利申:witcher死忠

黑境個度真係痴線 我落去探個遺跡姐 估唔到要行成左矮人城 仲要解個爛鬼收集任務 搵左我成半日 另外啲怪種類多到 連巨人都有 仲有人住 不過真係靚得誇張 好似置身宇宙咁

個d奴隸黎 黑降真心靚,我有時都專登去影相
上古多元化啲(mod屌打咁多隻game其實)
技能裝備自由度都好高
故事方面無巫師咁線性同主導
即係要自己通街走去揾故仔同任務
Witcher3玩嘅係故事,大量內容襯托
當初上古五同witcher2同期岀時
上古個open world真係大到嚇親我
尤其自己鳩遊去左地底個矮人地下城誇張到
不如咁講witcher,fallout同上古都好玩,有咩好比較
不過新嗰隻垃圾四真係垃圾黎
利申:witcher死忠

黑境個度真係痴線 我落去探個遺跡姐 估唔到要行成左矮人城 仲要解個爛鬼收集任務 搵左我成半日 另外啲怪種類多到 連巨人都有 仲有人住 不過真係靚得誇張 好似置身宇宙咁

個d奴隸黎 黑降真心靚,我有時都專登去影相

戈莫都有奴隸 正垃圾
唔覺得可以稱霸
齋講劇情的話,異域鎮魂曲一個屌打你一個系列
講自由度既話,博德之門2同fallout2更勝一籌

綜合嚟講

綜合嚟講

咪係 分開比有咩意義
有冇咩mod必裝?
唔要實驗室,人物美化果類
有冇咩mod必裝?

多血多斷肢,100%出處決技
Switch有冇得轉中文?
Switch有冇得轉中文?

一開玩已經中文
你係唔係轉左本機語言
去系統較番英同中文試下
有冇咩mod必裝?

人物美化一定要
原版實在太柒
再加個高清texture pack同enb
perfect
有冇咩mod必裝?

人物美化一定要
原版實在太柒
perfect

啱,原版除咗女獵人艾拉其他冇一個掂

不過最好唔好裝日系美化,太抽離
有冇咩mod必裝?

人物美化一定要
原版實在太柒
perfect

夜母掂啊 仲可以同佢一齊訓 日日J
有冇咩mod必裝?

人物美化一定要
原版實在太柒
perfect

夜母掂啊 仲可以同佢一齊訓 日日J

夜母美化
真係好好玩, 直頭可以給你一個家
有老婆, 有女, 有屋, 好想住係入面
路痴表示 次次要去新地方都要行好耐 棄咗
玩爆咗主線解緊支線

做完之後好

『家姐喺邊』
我唔忍心,同佢講
『你家姐好快會返嚟

我會好投入殺手個角色
唔會去了解目標既背景, 知得越少越好, 費事產生多餘感情, 殺完就走
我好敬業
好奇心下買左eso 希望無後悔到

而家冇特價喎

歡迎去連登上古post 討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞