沈陣營第六十五期 - 直條紋西裝的神秘力量

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
買qq衍生工具 真係畀大戶玩撚死

G兄呢家係咪都係得3隻bvr牛

一百天線hsi 牛脆地求分享
仆你個街快撚啲跌啦 我要入貨呀

[img]http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20150419/photo/bkn-20150419184322287-0419_00862_001_04b.jpg?213448[/img

已射,thx

樓王 你好呢味

已射,thx

樓王 你好呢味

年輕時去call g,雞頭成日講:「相頭差啲,但副偈靚,好又一餐唔好又一餐,試吓冇嘢喎」
買qq衍生工具 真係畀大戶玩撚死

左一巴右一巴
似要轉勢向下插就回上去
回到上去似繼續又落番去
我彈出又彈入

已射,thx

樓王 你好呢味

年輕時去call g,雞頭成日講:「相頭差啲,但副偈靚,好又一餐唔好又一餐,試吓冇嘢喎」

太醜點硬得起
我幫大家補血

已射,thx

樓王 你好呢味

太醜點硬得起

又要提傷心史

已射,thx

樓王 你好呢味

太醜點硬得起

又要提傷心史

師父 回水呀

已射,thx

樓王 你好呢味

依家唔知係到做乜
朝早個轉又食唔到, 望住佢又唔郁
700係咪算唔錯
堆傻西股俾人沽到狗咁
我幫大家補血

加嫁 d 奶
好大浪
以前過左開市好少波幅宜家一陣間就上落幾十至一百
好大浪

錯邊就係咁先
好大浪

錯邊就係咁先

係喎,睇落好細波點知都有過百上落
現在全玩完了
大戶畫夠圖未 出方向啦仆街

成年基本上都中晒

279果隻

已射,thx

樓王 你好呢味

咪就係!最重要係叫雞真係好撚平,我幫襯過最靚最後生最大波反而係圍仔$150既快餐,價錢高低只不過係場所分別,d女其實冇分別!最緊要有feel!
想當年我啱啱出黎做野,沙咀重係最光輝既年代,d女多到sogo門口咁,一個男人行入去就好似天王巨星咁比人胸湧膜拜,只可惜果時d年少無知,冇好好珍惜叫雞既機會,到三沙一水没落先至後悔莫及,人生最痛苦莫過於此!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞