沈陣營第六十五期 - 直條紋西裝的神秘力量

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

大師確認左700跌浪

都未穿上升軌

大膽 大師咪畫左條向下既紅線

Rsi後抽

大師確認左700跌浪

Lee 位師兄深入同學會敵陣刺探軍情,功德無量

岩岩勁多人問number 問左廿幾隻 大師咩都話買唔過 1928同992 ok 3仔還可以

現場見識師父幾咁唔知醜
成日話隻野係近日大跌市保持平穩

師父之前又話賭股估值過高,27要跌,但又叫人買1928,好亂呀

大師確認左700跌浪

岩岩勁多人問number 問左廿幾隻 大師咩都話買唔過 1928同992 ok 3仔還可以

現場見識師父幾咁唔知醜

師父之前又話賭股估值過高,27要跌,但又叫人買1928,好亂呀

無話買 可以留意姐

師父睇淡 咩都ban 咩都見頂 而家有一隻岩心水已經好好架啦

大師確認左700跌浪

都未穿上升軌

巴打 你熊qq講聲 為你祈禱

唔信師父信邊個,跟

信沈的人有福了

我就是道路、真理、生命。要不是藉著我,沒有人能到大茶飯那裡去。

沽是恆久忍耐,又有恩慈;
淡是不嫉妒,淡是不自誇,不張狂,不作亂沽的事,
不求好倉的益處,不輕易睇好,不計算街貨,不喜歡買牛,只喜歡真熊;
凡淡包容,凡淡相信,凡淡盼望,凡淡忍耐;
沽是永不止息。

其實點會唔明

大師確認左700跌浪

現場見識師父幾咁唔知醜

無話買 可以留意姐

師父睇淡 咩都ban 咩都見頂 而家有一隻岩心水已經好好架啦

明天1928又見$37了
我正垃圾 拎晒老豆d退休金去買騰訊升 我唔死都冇撚用
https://lihkg.com/thread/489242/page/2?ref=web

假膠?

擺明

大師確認左700跌浪

都未穿上升軌

師父 魔鬼在細節
我仲以為師父淨喺精通 基本分析 獨立思考 逢高加沽 五行術數 原來連圖表分析都得真喺周身刀 張張利
我正垃圾 拎晒老豆d退休金去買騰訊升 我唔死都冇撚用
https://lihkg.com/thread/489242/page/2?ref=web

假膠?

似係,呢排愈黎愈多呢啲post
不過覺得都係假膠多

笑左

楊元慶心諗:屌,香港有個股評人係咁祝福我,我間野無啦啦跌左勁多,而家食飯俾人笑到面都黃

笑左

楊元慶心諗:屌,香港有個股評人係咁祝福我,我間野無啦啦跌左勁多,而家食飯俾人笑到面都黃

個叫車app 都估到咁高值
ADR

笑左

應該過千億

西

笑左

應該過千億

好慘 應該馬化騰出唔少錢比師父睇淡自己
納dee急回,聽日QQ又穿$380
美國狂升啊,港女夜期你做乜撚啊
美國狂升啊,港女夜期你做乜撚啊

又插過
納Dee又Jump
聽日股王典算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞