沈陣營第六十五期 - 直條紋西裝的神秘力量

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
想低開300, 唔撚係呀
沈判周就黎變沈判月
沈判周就黎變沈判月

呢週未過唔準你亂講
近期大戶好撚狗,單日轉向扮見底然後第二日殺牛

尋日太假, 收市得番64點升幅

琴晚美股都係咁, 唔通
上星期五連跌

今個星期

星期一 升
星期二 ?

如果成個星期跌嘅交易日跌多過升,指數亦向下,暫時就要用熊市心態睇市

今日應該又死好多人

上星期五連跌

今個星期

星期一 升
星期二 ?

如果成個星期跌嘅交易日跌多過升,指數亦向下,暫時就要用熊市心態睇市

穿286-288真係短期幾危
QQ 380, 做乜撚野事呀屌

呢件700今日去到370樓下唔奇,就睇大戶想點,上面蟹貨一大堆

你個名囉
呢排邊個最燈?買完野上嚟分享下,等我地可以避一避

我琴晚同左女仔出街
個氣氛仲衰過280落273個陣咁

個陣無跌咁耐

回左千九幾點,股王回左$40

等你左牛右熊表演

噚日都話唔好玩700,做淡佢拉上39X,做好佢就轟返落嚟,唔好彩左一巴右一巴,大戶擺明喺700搵食,仲玩佢?
呢件700今日去到370樓下唔奇,就睇大戶想點,上面蟹貨一大堆

應該會再跌,380 牛印象中殺哂,要再殺好似要落到372-375

等你左牛右熊表演

溫書唔得閒,空倉中
噚日都話唔好玩700,做淡佢拉上39X,做好佢就轟返落嚟,唔好彩左一巴右一巴,大戶擺明喺700搵食,仲玩佢?

\|/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞