沈陣營第六十五期 - 直條紋西裝的神秘力量

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
2318升到85我幫師父含到雪雪聲

係牛證?
追到一半ONLY, 所以仲要包頭

我個7皮都未追過

要追條數越黎越大

我係呢5日賺少既一半
你地玩很大wo
打把仔收手啦
2318升到85我幫師父含到雪雪聲

我今朝隻牛差0.37死
追到一半ONLY, 所以仲要包頭

我個7皮都未追過

要追條數越黎越大

我相信師傅會十倍還俾我

唔好心急同日日係到賭大細

心急要跌錢,有辦
點解我係你子 我就黎輸到要變小你子
全部人追晒牛定純粹包下頭

純粹包頭啫,今日我真嘅

樓王你正股輸幾舊,玩咩?

冇呀,咪噚日12早咗入,依家賬面輸1150未計手續費

另外仲有一隻輸2千幾賬面,其他都係贏嘅,夠冚,之前1083都贏咗8千幾

呢個細倉已經冇成本,今年大倉贏返嚟嘅,個細倉都有10%利潤左右,冇認真計

我諗住擺2、3年後拎出嚟睇吓呢個倉升值幾多
3月煤氣出紅股 大家可以慢慢入

7仔都包頭

難分真與假

真喺包頭
3月煤氣出紅股 大家可以慢慢入

啲碎股好麻煩,一次入10手又多錢
都唔知幾錢入好
理論上12業績時都送紅股, 10送1,就算買早咗揸住都唔輸得去邊,不過贏唔盡

7仔都包頭

難分真與假

老7唔好搞咁多啦,月供3, 66, 823, 2800啦,已經跑贏大市
理論上12業績時都送紅股, 10送1,就算買早咗揸住都唔輸得去邊,不過贏唔盡

樓王覺得12定3好
我月供緊3

樓王覺得12定3好
我月供緊3

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞