沈陣營第六十五期 - 直條紋西裝的神秘力量

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
明明綠燈轉眼變成紅燈
要等佢件淡神戰衣冇晒power 真係邪門
上證3300鑽石底?

次次禁落去睇都係3308
上證3300鑽石底?

其實愈試愈貼......
肥佬真係唔換老西

上證3300鑽石底?

瞓左一覺都冇郁過
似乎啲錢去平保、5呀咁
肥佬真係唔換老西

\I/ 師父fat fat la

琴日深入內堂刺探敵情果位師兄應該偷左件戰衣燒左佢

肥鬼狡猾 知道在場有沈門中人 件衫死都唔除:o)
平保頭5分鐘好大碌陽具
平保頭5分鐘好大碌陽具

開市唔夠10分鐘288上返290
平保頭5分鐘好大碌陽具

開市唔夠10分鐘288上返290

290始終大支持
細倉仲有8、9萬現金,一旦12跌到貼近49,入多手溝,日清唔夠錢就入埋最後十皮利潤
435好吸引
唔知點解我開始覺得要為熊市做定準備
搵定啲高息股

有冇網可以俾我啲懶人禁粒制就睇到哂上季有咩股派過息幾多%仲有得SORT咁
咪估700係咪跌夠呀,暫時最好唔玩佢,以往兩次我都係跌走去撈贏,呢次我唔敢,估唔到
搵定啲高息股

有冇網可以俾我啲懶人禁粒制就睇到哂上季有咩股派過息幾多%仲有得SORT咁

搵定啲高息股

細價高息股啱唔啱?如果唔啱都係得嗰幾隻
咪估700係咪跌夠呀,暫時最好唔玩佢,以往兩次我都係跌走去撈贏,呢次我唔敢,估唔到

agger
琴日出新聞話打算再拆野今日都跌
搵定啲高息股

啱啊!
66係咁上,屌佢老味依家公用股受追捧
呢排邊個最燈?買完野上嚟分享下,等我地可以避一避

我琴晚同左女仔出街

相or 老…

有d 想令佢變成好女友,但又有d 唔想

放底咗ex 九成未

真想帶你見見我剛識到的她…我想聽你意見…這算是病吧…

搵定啲高息股

岩啊,大時代嗰陣我有FD介紹隻當時長期10幾%既1628俾我,當時1.77
最後早輪爆到上5.幾...仲要收左好多轉10%息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞