沈陣營第六十五期 - 直條紋西裝的神秘力量

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
QQ 380, 做乜撚野事呀屌

收市有380要還神啦
尋日ifc天台散左水果班今日又返黎排長龍

屌尋日排到Apple門口先黎倒升
其實係咪進入左熊一,所以咁波動?
呢件700今日去到370樓下唔奇,就睇大戶想點,上面蟹貨一大堆

應該會再跌,380 牛印象中殺哂,要再殺好似要落到372-375

噚日見反彈衝入去嗰啲又瀨嘢,咁大嚿錢好難唔惹大戶搵食,依家氣氛做落易過做上,轟落2、3蚊大把跟沽,本錢細,緊係殺落去
呢排邊個最燈?買完野上嚟分享下,等我地可以避一避

我琴晚同左女仔出街

相or 老…
呢件700今日去到370樓下唔奇,就睇大戶想點,上面蟹貨一大堆

應該會再跌,380 牛印象中殺哂,要再殺好似要落到372-375

噚日見反彈衝入去嗰啲又瀨嘢,咁大嚿錢好難唔惹大戶搵食,依家氣氛做落易過做上,轟落2、3蚊大把跟沽,本錢細,緊係殺落去

好狡猾 馬化騰

好狡猾 馬化騰

佢地開會唔得閒護盤

好狡猾 馬化騰

唔關佢事啦佢都係小股東黎
呢排邊個最燈?買完野上嚟分享下,等我地可以避一避

我琴晚同左女仔出街

相or 老…

有d 想令佢變成好女友,但又有d 唔想
彈番哂

好狡猾 馬化騰

佢地開會唔得閒護盤

馬化騰 (騰訊)vs 訊匯
做乜野啊
大戶你都幾廿歲人啦唔好學人左一巴右一巴啦

技術上入熊,如果嚟多日大跌差唔多確認,不過用基本因素睇就覺得冇理由,或者跌足2-3星期深度調整,當熊市睇,咪亂搏
彈番哂

都唔知跌乜鳩
騰訊已死 訊匯當立
又過山車?
爺閪330x 而家最驚佢穿

技術上入熊,如果嚟多日大跌差唔多確認,不過用基本因素睇就覺得冇理由,或者跌足2-3星期深度調整,當熊市睇,咪亂搏

chok撚到
唔好咁啦我買升既時候你跌足咁耐
我想反個手入熊你又彈

我係樓下仲見到好多師兄黎緊
想入多手12𠻹,等下次業績派紅股
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞