沈門師兄弟徙置區第六十二期 - 3萬二千點的盛宴

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
今日跌三百好啦,淡友快啲平倉,唔係夾死you
我訓醒了
我訓醒了

我訓醒了

師兄冇事吧
正式轉勢進入熊一

我唔肯定係咪見頂,以圖形睇唔對路,籌碼出逃,但亦可能係較深嘅調整再上,唯一辦法唔入場,等彈返上去先

我個人仍然覺得冇理由咁快玩完嘅

最恐慌係30000 點後直線回落

師父同船
錢如噴泉
師父, 唔玩了
我訓醒了

師兄冇事吧
我訓醒了

師兄冇事吧

冇事既 就輸哂咁解姐
仲好想追牛添
架妹又升100點 垃圾港女
準備開新post,要改名下個post討論,投票

跌少過300真係要當贏左

如果唔係前日食左250點今日真係成條hp bar俾佢扣一半

沈陣營 我們全部都轉持現金 師傅又贏

有師兄提議沈陣營

沈陣營=沈振盈?

Gamel巴提議
我都忍唔住手,入左435

如果唔係前日食左250點今日真係成條hp bar俾佢扣一半

學師父話dry,留一口淡倉過夜先
已開新post

沈門師兄弟徙置區第六十三期 - 一注淡贏

https://lihkg.com/thread/484536/page/1

本嚟想加啲上去「一注淡贏迎聖誕」,不過師兄弟太多

無謂大家傷心算啦
已開新post

沈門師兄弟徙置區第六十三期 - 一注淡贏

https://lihkg.com/thread/484536/page/1

本嚟想加啲上去「一注淡贏迎聖誕」,不過師兄弟太多

無謂大家傷心算啦

唔該v巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞