沈門師兄弟徙置區第六十二期 - 3萬二千點的盛宴

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
聽日清倉用晒黎抽公仔麵算

公仔面好似又係蝕住上市....

搞手只求打個和

上市買定抽好,我驚一上即插

我唔抽,等上市

gun

日清我等上市搵位買入,最好個個抽到沽,破ipo價仲好,平啲入𠻹

間公司有咩潛力呀

發行量2億幾股,1成(?)抽,容乜易炒起呀,而且係實業股,經濟唔好樓爆股爆師父都要食佢,公仔麵、福麵全部收購晒,幾乎霸咗8、9成市場,賺緊錢嘅公司,雷蛇蝕緊有李+X加持都得,閱文直情唔知有乜特別好,都開到咁嘅價,我寧願要舊經濟,最少我認為可持有較長時間搏吓,例如一兩年咁

搞手只求打個和

我唔抽,等上市

gun

高追唔好,有大行唔睇好,認為冇亮點一般食品股
聽日清倉用晒黎抽公仔麵算

搞手只求打個和

我唔抽,等上市

gun

一齊食大荼飯

搞手只求打個和

我唔抽,等上市

gun

高追唔好,有大行唔睇好,認為冇亮點一般食品股

窮人情義結,有錢人可能唔知係咩嚟
《經濟通通訊社29日專訊》根據騰訊(00700)的新手機遊戲《光榮使命》官方網站公布,在新內容驗收中出現了一些體驗性的問題,原定今日12點開啟的不限號測試將延後開啟,並深表歉意,具體時間需留意官方公布。
  官網指,由11月8日至今日的不限號預約以來,已收到超過4000萬名「光榮勇士」的不限量測試預約。

出唔到新game 等俾992收購
單係茶記就已經係收入保證,大光麵改一丁最少加4蚊,問心強國即食麵食過唔少,冇一隻比得住港版一丁,我信自己日常生活判斷多過大行鳩噏,睇住堆數字就分析到嘅話,咁我要打贏泰臣拎住堆video,數據搵佢弱點同佢打咪贏? 冇真實經驗嘅嘢通常錯嘅
單係茶記就已經係收入保證,大光麵改一丁最少加4蚊,問心強國即食麵食過唔少,冇一隻比得住港版一丁,我信自己日常生活判斷多過大行鳩噏,睇住堆數字就分析到嘅話,咁我要打贏泰臣拎住堆video,數據搵佢弱點同佢打咪贏? 冇真實經驗嘅嘢通常錯嘅

今日跌市都冇3點9?!

啱位入會買十手內,其實都係幾皮嘢,壓倉搏新產品賣得

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞