沈門師兄弟徙置區第六十二期 - 3萬二千點的盛宴

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
【大師午間教路】
大師話大市似乎冇力反彈,整體形勢係差嘅,建議大家唔好入市買貨、手揸現金比較好。

有機會試穿290後有技術反彈,總之一彈就沽

信師父
【大師午間教路】
大師話大市似乎冇力反彈,整體形勢係差嘅,建議大家唔好入市買貨、手揸現金比較好。

冷靜d, 高位落來就快一千姐

熄不過千,個[千]係約數,我通常買多兩舊,但再多兩舊我都死

今次由幾點開始計1000?

應該係計高位30,200

即係29000⋯

重貨288牛
驚死既入返一代沈牛61056,包安全

一代神牛

一代神牛

傳奇般的存在
【大師午間教路】

走鬼呀
【大師午間教路】

走鬼呀

【大師午間教路】

走鬼呀

【大師午間教路】

走鬼呀

我空左倉,等下星期再算

我今個月輸左五萬蚊,冇錢叫雞喇!
我空左倉,等下星期再算

前日叫左邪骨, 今日沈判好後悔, 僅餘飯錢俾左隻雞
我空左倉,等下星期再算

前日叫左邪骨, 今日沈判好後悔, 僅餘飯錢俾左隻雞

當性交轉運囉
仲未跌完...屌
仲未跌完...屌

日經升左好多WO, 頂佢...
今次有D似8月中破原野頂不成反插一近千點, 仲要裂口跌
不過今次仲仆街4連陰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞