沈門師兄弟徙置區第六十二期 - 3萬二千點的盛宴

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
700好好睇,有8億排係400度

頂撚住呀

頂撚住呀

比人ko左0.2M

今日2次上唔番29400, 真係好擔心
震倉姐 三點到就會跌少好多

頂撚住呀

穿左了
Qq拿拿聲隊落去395 唔係聽日又落呀

頂撚住呀

穿左了

幾秒鐘沽穿左佢,好撚癲,睇黎真係要有乜好倉都要走晒佢先
仆街又跌多左
穿左

頂撚住呀

穿左了

唔係沽晒,係轉左去398

自膠,如果係沽晒

有幾單成交係億幾咁打落400度,我唔玩啦大戶
仆街又跌多左

平左未? 我未呀
宜家唔平太撚遲, 好大機會做左低賣傻鳩

頂撚住呀

比人ko左0.2M

今日2次上唔番29400, 真係好擔心

29200都怕守唔到
仆街又跌多左

平左未? 我未呀

Agree
所以唔撚平
插得好勁
仆街又跌多左

平左未? 我未呀

Agree
所以唔撚平

me 290XX 牛, 細注 唔驚

頂撚住呀

穿左了

唔係沽晒,係轉左去398

自膠,如果係沽晒

有幾單成交係億幾咁打落400度,我唔玩啦大戶

引伸波幅大到我朝早大概正股$403買入LONG CALL宜家正股跌多左但期權價都係跌少少
各位師兄弟記唔記得今日收市後恆指會調低騰訊比重到10%, 睇黎尾市重會跌多浸
基金換馬 qq😂
天崩了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞