沈門師兄弟徙置區第六十二期 - 3萬二千點的盛宴

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
先施(244)會唔會係最平嘅主板公司今日先8%都係得3.03億
有時真係要屌吓你班 ,靠邊站好似有蟻咬咁,係要日日炒嚟炒去嘅,等吓都唔願

無論牛市熊市,要搵大錢,一個字.......慢!

現在仲係牛市,但勿沾近牛熊!

港女281牛我都驚

已經無沾近牛熊,但都輸緊幾千
師傅啲淡倉真係威威啦
隻380qq牛已經跌左半價, 好想溝但似仲有得跌

再買遠啲,唔好溝
師傅啲淡倉真係威威啦

今日佢分分鐘食住雪茄串鳩班好友呀,夠膽你地咪入貨咯

匯豐
師傅啲淡倉真係威威啦

十二月大反擊
大師兄,angelababy!
師傅啲淡倉真係威威啦

佢前日講食晒淡倉,今日又有得食!?

cfu無限淡倉 你識乜

反應快頭先入左有得食啦
師傅啲淡倉真係威威啦

十二月大反擊

有時真係要屌吓你班 ,靠邊站好似有蟻咬咁,係要日日炒嚟炒去嘅,等吓都唔願

加嗰少少息冇影響嘅,12我等緊入,供樓有cap,咁低息基礎加晒影響唔大,供樓者有ML對沖一半利息,總之到50樓下我入一手擺
其實慢牛先搵到大錢,我愛慢牛!

師傅啲淡倉真係威威啦

佢啲淡倉食極都有,你駛同佢擔心

加嗰少少息冇影響嘅,12我等緊入,供樓有cap,咁低息基礎加晒影響唔大,供樓者有ML對沖一半利息,總之到50樓下我入一手擺

我已經入左隻輪玩緊跳樓機
大師兄,angelababy!

召喚術
其實慢牛先搵到大錢,我愛慢牛!

大師兄

師傅啲淡倉真係威威啦

佢啲淡倉食極都有,你駛同佢擔心

月頭先同師父老人家再死過,抖抖先:

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞