沈門師兄弟徙置區第六十一期 -揸住騰訊揸住樓,遲早問君有幾愁

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
【大師午間教路】
大師話資金收緊,不利內地及香港股市...
唔買股、靠邊站嘅策略適合現時市況!

https://www.facebook.com/money18/videos/10155909569731552/

乜都唔好做,執左佢啦港交所

【大師午間教路】唔買貨靠邊站

訊匯證券行政總裁沈振盈表示,因內地股市「唔爭氣」,港股周一仍繼續偏軟。大師指早前提醒投資者要留神的負面因素已逐漸浮現,內地拆息扯高,資金愈趨緊張,加上當局上周打擊地下錢莊,令南下北水減少。大師指靠邊站不買貨,是暫時最適合的策略。

幾時先入貨呀師父

解讀
大師:我做左388淡倉,呢排各位徒弟麻煩唔好買股推高性交,幫幫手拉低388股價,唔該
彈啦 好似

發撚緊夢

發撚緊夢

平行時空....

發撚緊夢

平行時空....

發撚緊夢

平行時空....

最好更新:16.09
你個野壞左呀!

發撚緊夢

平行時空....

更新:16.09
你個野壞左呀!
大家樂RIP
【大師午間教路】
大師話資金收緊,不利內地及香港股市...
唔買股、靠邊站嘅策略適合現時市況!

https://www.facebook.com/money18/videos/10155909569731552/

乜都唔好做,執左佢啦港交所

【大師午間教路】唔買貨靠邊站

訊匯證券行政總裁沈振盈表示,因內地股市「唔爭氣」,港股周一仍繼續偏軟。大師指早前提醒投資者要留神的負面因素已逐漸浮現,內地拆息扯高,資金愈趨緊張,加上當局上周打擊地下錢莊,令南下北水減少。大師指靠邊站不買貨,是暫時最適合的策略。

幾時先入貨呀師父

解讀
大師:我做左388淡倉,呢排各位徒弟麻煩唔好買股推高性交,幫幫手拉低388股價,唔該

屎忽鬼
大家樂RIP

呢隻野真係無鬼用
加價都仲咁廢

發撚緊夢

大家樂RIP

呢隻野真係無鬼用
加價都仲咁廢

阿爺又一棍...
股JOY來啦
大師可唔可以3點9發功呀
阿爺又一棍...

彈? 邊撚到彈呀睇過

有D DL格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞