沈門師兄弟徙置區第六十一期 -揸住騰訊揸住樓,遲早問君有幾愁

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
上返30000附近,師父大注開淡倉,就係我入場之時,嘴都打歪佢
收市跌5點

今日究竟攪過啲乜野

師父食淡倉

師傅個淡倉係29,334.59食咗

嘩屌
上返30000附近,師父大注開淡倉,就係我入場之時,嘴都打歪佢

點解要上到呢個位先入
今日恆指跌左5點

點解要上到呢個位先入

正路喎。有D仲會等再升穿先入tim。鎖定個C。雖然都係估估下
6823 $9.5呢個價位真係有排都見唔番, 再見啦
永遠成手貨既時候就係呢d股到我買入價位既時間
邊位師兄話開邊個標題,我開下期

大膽

點解要上到呢個位先入

配合到成交量去到呢啲位附近,即係未散水,上行機會大,師父一定覺得到頂加沽,五萬億美金就會調動夾爆佢
有無師兄記得2018年師父百分百肯定中國經濟會急速彈起? 就快2018年會唔會減倉?
睇圖似係技術性反彈
仲要早左黎
唔好咁老定
已開新post

沈門師兄弟徙置區第六十二期 - 3萬二千點的盛宴

https://lihkg.com/thread/482523/page/1
有無師兄記得2018年師父百分百肯定中國經濟會急速彈起? 就快2018年會唔會減倉?

點解要上到呢個位先入

配合到成交量去到呢啲位附近,即係未散水,上行機會大,師父一定覺得到頂加沽,五萬億美金就會調動夾爆佢

然後殺上32000歡迎大師兄返黎
已開新post

沈門師兄弟徙置區第六十二期 - 3萬二千點的盛宴

https://lihkg.com/thread/482523/page/1

再下期叫一注淡贏

OK

要提我,記唔起

點解要上到呢個位先入

然後殺上32000歡迎大師兄返黎

講好左上到31980 停手,留番20點俾大師兄執雞尾刀ga ma
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞