沈門師兄弟徙置區第六十一期 -揸住騰訊揸住樓,遲早問君有幾愁

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有無師兄記得2018年師父百分百肯定中國經濟會急速彈起? 就快2018年會唔會減倉?

費子兄,你 ......

上返30000附近,師父大注開淡倉,就係我入場之時,嘴都打歪佢

點解要上到呢個位先入

配合到成交量去到呢啲位附近,即係未散水,上行機會大,師父一定覺得到頂加沽,五萬億美金就會調動夾爆佢

然後殺上32000歡迎大師兄返黎

跌吓咁樣先似上32000以上,最遲明年將大佬打交差,係沈門最高目的,聖物圖會送過去比師父,橫額寫住「沈門師兄弟興祝師父豪瀨一萬點」

師父收到一定好安慰
上返30000附近,師父大注開淡倉,就係我入場之時,嘴都打歪佢

點解要上到呢個位先入

配合到成交量去到呢啲位附近,即係未散水,上行機會大,師父一定覺得到頂加沽,五萬億美金就會調動夾爆佢

跌吓咁樣先似上32000以上,最遲明年將大佬打交差,係沈門最高目的,聖物圖會送過去比師父,橫額寫住「沈門師兄弟興祝師父豪瀨一萬點」

點解要上到呢個位先入

To: Master Louie Shum
Sincere Finance Holding Limited
9/F, Cosco Tower, 183 Queen's Road Central, Central, Hong Kong

記得27000時師父話係全年大頂,都衝咗幾次先上到去,反反覆覆嚟到29000,未完嘅,基本因素未改變,係銀行同業拆息抽高咗啲,冇咁大影響,下個月美帝聖誕前有機會加一次息,淡友會乘機想夾落,不過可能瀨嘢,我睇消息消化晒

樓王概念系列435

2778隻垃圾又見紅啦

三師兄結果你有冇買到435

無呀。
黃國英未出文推介頂級吸血鬼領展之前一日,我手多入左領展正股@$68.3。
但入得小。

$68.5揮手

點解要上到呢個位先入

點解要上到呢個位先入

To: Master Louie Shum
Sincere Finance Holding Limited
9/F, Cosco Tower, 183 Queen's Road Central, Central, Hong Kong

搵定Address

成班hihi想激死師父

樓王概念系列435

2778隻垃圾又見紅啦

三師兄結果你有冇買到435

無呀。
黃國英未出文推介頂級吸血鬼領展之前一日,我手多入左領展正股@$68.3。
但入得小。

$68.5揮手

做乜報倉

陰跌

師傅:咁黎多幾日啦
\|/

陰跌

師傅:咁黎多幾日啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞