沈門師兄弟徙置區第六十一期 -揸住騰訊揸住樓,遲早問君有幾愁

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

【三點九沈大師】大師:騰訊我估計沽多兩日停一停

https://www.facebook.com/winmoney.hk/videos/1605157576215689/

點解你重唔加淡倉呀鳩頭 反手渣左期就玩完了
今個禮拜五行係邊

【三點九沈大師】大師:騰訊我估計沽多兩日停一停

https://www.facebook.com/winmoney.hk/videos/1605157576215689/

點解你重唔加淡倉呀鳩頭 反手渣左期就玩完了

佢咁講搞到我唔知點玩QQ
今個禮拜五行係邊

今日已
期又高水90點,想點

期又高水90點,想點

期又高水90點,想點

撚狗咁撚, 上星期如果渣期冇o係夜晚平既話應該好撚後悔
期又高水90點,想點

連逃生門都無,開市已經直插298
期又高水90點,想點

呢期高水咩原因?
期又高水90點,想點

呢期高水咩原因?

預期跌唔落會上3萬點掛,玩期其實都係賭一鋪
今個禮拜五行係邊

今日已

勁呀,大師又中
期又高水90點,想點

呢期高水咩原因?

差o個少少, 得幾十點, 我覺得冇咩意義
期又高水90點,想點

呢期高水咩原因?

上個禮拜五真係好撚狗,今朝諗住開開心心坐火箭,結果...

最後你都係入左
師父, 沈門會悔改
期又高水90點,想點

呢期高水咩原因?

差o個少少, 得幾十點, 我覺得冇咩意義

check番可能拆息抽高要計高番個價...呢幾個工作日都抽高左
期又高水90點,想點

灰巴,你很黑,宜忍忍手

之後買Reits同公用股,等到70歲退休算
各位 我又返黎啦

多謝樓王提醒 最後我估唔到自己搬左深井
雖然唔係最好 但住住先

btw qq 410

有無兄弟 重傷
期又高水90點,想點

灰巴,你很黑,宜忍忍手

之後買Reits同公用股,等到70歲退休算

月供 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞