沈門師兄弟徙置區第六十一期 -揸住騰訊揸住樓,遲早問君有幾愁

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

各位師兄 我頂唔順啦
D騰牛... 死哂啦

有殺到Q牛咩今日

應該係一開市就死左

RIP...

我都就死牛

頭先反彈set左隻牛0.15放
點知佢彈到0.149就跌返
放唔到
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20171124/bkn-20171124123354584-1124_00842_001.html

訊匯證券行政總裁沈振盈表示,大市星期五反覆上落,走勢似彈唔起;要睇實A股,小心資金鏈收緊、打壓網上貸款以及債息拆息上升等因素;又提到,內地拆息上升,連帶港元拆息都有所上升。

至於騰訊控股(00700),大師認為,由於MSCI下星期將削其比重,指數基金已開始沽貨,料股王會下試406元,即10天線水平。

QQ 405.6
月尾真係說A中A

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20171124/bkn-20171124123354584-1124_00842_001.html

訊匯證券行政總裁沈振盈表示,大市星期五反覆上落,走勢似彈唔起;要睇實A股,小心資金鏈收緊、打壓網上貸款以及債息拆息上升等因素;又提到,內地拆息上升,連帶港元拆息都有所上升。

至於騰訊控股(00700),大師認為,由於MSCI下星期將削其比重,指數基金已開始沽貨,料股王會下試406元,即10天線水平。

QQ 405.6
月尾真係說A中A

年尾升上叫你地開put

同意,近年來好少實業股

我唔抽,等上市買

日清陪住我大 點都要有一手

各位師兄 我頂唔順啦
D騰牛... 死哂啦

有殺到Q牛咩今日

應該係一開市就死左

RIP...

我都就死牛

欲哭無淚

QQ 405.6
月尾真係說A中A

顏色經紀個嘴比師傅掌爆左未

同意,近年來好少實業股

我唔抽,等上市買

我唔抽,等上市買+1
之前買左康師傅對沖,無食日清好耐
終於有得買日清對沖

各位師兄 我頂唔順啦
D騰牛... 死哂啦

有殺到Q牛咩今日

應該係一開市就死左

RIP...

我都就死牛

欲哭無淚

同意,近年來好少實業股

食家
一冇祖國支持就玩完
大師:從來都冇北水

顏色基金佬太串啦
好心發財立品
愈窮愈黑
愈窮愈黑

我們的師傅,願你的名受顯揚;
願你的倉來臨;願你的旨意奉行在人間。
求你今天賞給我們日用的錢財;
求你寬恕我們的罪,如同我們寬恕別人一樣;
不要讓我們陷於誘惑;但救我們免於打靶。
我願上貢我棉薄燈力,眾燈匯聚,使你發光發熱;
願光耀歸於沈, 起初如何,今日亦然,直到永遠。
唔通要黎沈判週
愈窮愈黑

我們的師傅,願你的名受顯揚;
願你的倉來臨;願你的旨意奉行在人間。
求你今天賞給我們日用的錢財;
求你寬恕我們的罪,如同我們寬恕別人一樣;
不要讓我們陷於誘惑;但救我們免於打靶。
我願上貢我棉薄燈力,眾燈匯聚,使你發光發熱;
願光耀歸於沈, 起初如何,今日亦然,直到永遠。

阿們
一冇祖國支持就玩完

唔支持都唔緊要 而家係陀衰家
師傅 我知錯啦
之前連隻288都玩得輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞