[Uaena] IU 討論區 13 - 聽日港場準備好未呀?

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
今晚認真覺得幸福
多謝IU

真心,本土韓飯同級待遇,encore都七八隻...聽本地歌手concert都無幾可。

本地con都係頂龍四隻左右encore
我地同韓場睇齊有七隻真係
雖然老左少少,呢張相個造型唱Twenty three既時候,我睇左一陣,之後諗起一個香港既天后級人馬,梅艷芳。

真係好撚charm

竟然用老黎形容
我會話又大個女左
不過唱hey一樣咁有活力

我係話自己老姐 呢個年頭仲有幾多人聽梅姐既歌
雖然老左少少,呢張相個造型唱Twenty three既時候,我睇左一陣,之後諗起一個香港既天后級人馬,梅艷芳。

真係好撚charm

竟然用老黎形容
我會話又大個女左

其實我望完 ...女神大脾位肥左...但我好中意

仲有手臂啲拜拜肉
不過肥啲好啲
有無人覺得今次舉手幅個時間好怪
又無應援片

無左條應援片 少咁啲野 諗住睇娘娘喊架嘛

比起個條片,我覺得娘娘唱改編版Palette再show番自己既回憶仲好,果個部分只要唔係新飯都會好感觸。

其實我覺得佢係想將以往粉絲應援既部分融入左去個演唱會度,咁既情況唔攪額外既野仲好。

hey時期個張相 好感動
而家已經走左咁長既路
娘娘啲廣東話就黎傾到計咁滯

佢係咁跟翻譯講廣東話 好得意

學野學得勁快
比句異角語言我聽一次即講都難

今轉好多大陸人落黎

其實佢地落來幫手撐得起個場我又唔會唔歡迎佢地來啊

又老實講...大陸站其實做得好好...比某站好幾倌...起碼冇課金先

真係好撚charm

竟然用老黎形容
我會話又大個女左

仲有手臂啲拜拜肉
不過肥啲好啲

塊面都圓左小小 好cute

學野學得勁快

首囍帖街練左幾耐,可以入晒腦唱得返

真係好撚charm

竟然用老黎形容
我會話又大個女左

sorry
我周不時都聽返將冰山劈開同埋芳華絕代
仲有鐵達時
九十後
其實我想問
係紅館難book定 韓星根本唔知有紅館

維穩show都有請韓星啦...仲有smtown呢
其實似係d期難攞同埋唔知有冇咁多人打爆個場
今轉好多大陸人落黎

其實佢地落來幫手撐得起個場我又唔會唔歡迎佢地來啊

同意...分下豬肉過佢哋但我哋主場,好過我哋山長水遠飛去强国或台灣睇...

學野學得勁快

首囍帖街練左幾耐,可以入晒腦唱得返

有D字俾當年唱好在添...女神D學習能力真係極高...

真係好撚charm

竟然用老黎形容
我會話又大個女左

揮手~
《夏日戀人》,逢暑假都要開嚟聽返十次八次...

長夜 一扇窗 帶愛的信心裡
像 歡笑聲 仍然清脆
螢火的光芒飛 遠去

默 不作聲 再吻你千篇 遐想裡
乘著 這晚風 魂遊太虛 hmm...
尋找多溫柔的 愛侶

海 翻了浪淹沒誰
像那寫於沙灘所有默許
仍然很想你 徘徊夜空穿過雨水
我 為你寫 為你追
情人為何像流水 搜索幸褔
可不可以躺下來寄居
螢光飛不回的 過去

怎相遇 怎相
多想念 你一起安睡
在那些天 美好的花蕾
難敵世界 雨打風吹

海 翻了浪淹沒誰
像那寫於沙灘所有默許
仍然很想你 如何道出一句千句
我 為你寫 為你追
情人為何像流水 搜索幸褔
可不可以躺下來寄居
明知不可能的..

長夜 一扇窗 帶愛的信 回憶裡
夢 的美好 仍然心醉 hmm...
螢火的光芒飛 遠去

朋友成首歌錄低哂個mon
https://youtu.be/ecvI-RMPPIQ
😍😍😍

BOM BOM BOM 嘻嘻
準備1001

真係好撚charm

竟然用老黎形容
我會話又大個女左

仲有手臂啲拜拜肉
不過肥啲好啲

呢期開con,寧肥莫瘦,咁先捱到~
佢今年唱邊首廣東歌?

真係好撚charm

竟然用老黎形容
我會話又大個女左

揮手~

Wow... My! My summer lover
未聽kpop前係學友校長梅姐飯
佢今年唱邊首廣東歌?

Through the night 改廣東話詞

囍帖街

真係好撚charm

竟然用老黎形容
我會話又大個女左

揮手~

Wow... My! My summer lover
未聽kpop前係學友校長梅姐飯

唔知點解,最鍾意呢隻。蘇德華好嘢~
第二《夕陽之歌》,第三《抱緊眼前人》(套劇加分—睇多三十年都唔厭),第四《情歸何處》。
準備1001

一開親con就會兩日打爆po嘅情況...

真係好撚charm

竟然用老黎形容
我會話又大個女左

agger 第1眼望到就咁諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞