[Uaena] IU 討論區 13 - 聽日港場準備好未呀?

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
遺憾既係今年無mia

已經唱左好多首了 今年出左咁多新歌都唱唔哂

問想聽咩歌個陣好想嗌
但係我個邊好靜
利申 block a Q5x
反而今次聽every end of day 聽到眼濕濕
可能係幸福到喊

其中一首我最鐘意既歌

+1
同埋有得live jamjam 我無憾了
夜信好正呀

宜家唔識韓文唱k都可以唱韓文歌了
好彩冇因為買左韓場就唔去港場
廣東話夜信真係嚇到呆左

IU黎講港場待遇真係唔會差韓場太多 絕冇渣流攤

係氣氛 應援果啲始終唔夠

我果度得我同後面兩個女仔嗌,佢兩個好勁

嗚呀,呢一刻覺得身為香港人好自豪
娘娘今晚飛?

tmr

幾點,想r 簽名

x2

講真嗰句,俾娘娘安安樂樂咁返去唔搲簽名啦…
廣東話夜信真係嚇到呆左

唔記得上次有無 但今年無螢光棒要自己買燈 好多人都無 搞到一開波得小貓三四隻係道舉 無左燈海既氣氛最少

有左官燈
有冇人有錄低dear name 聽到差d喊咁濟
簽名就唔r了 想見多一面

廣東話夜信真係嚇到呆左

唔記得上次有無 但今年無螢光棒要自己買燈 好多人都無 搞到一開波得小貓三四隻係道舉 無左燈海既氣氛最少

有左官燈

有冇人有錄低dear name 聽到差d喊咁濟

可以聽到dear name真係無憾
老實講。有時女神作啲歌係sad sad地。但有人仲會係前奏大嗌iu我愛你咁樣。有種反高潮嘅感覺

唔知嗌乜鳩
拍片又係 我前面個阿叔陪個女黎 首首歌都拍

係咪block a
今次睇到娘娘臨尾個陣好似有啲眼濕濕咁
[速報]香港U-ae-na被Cindy重新命名為Kong-ae-na

港飯另成一班,正式有個名~

唔係上年改架咩

yes 今年再講多次

唔係hong 咩 我聽到hong kong 拎前面hong +uaena 拎後面aena先改username

滿足
老實講。有時女神作啲歌係sad sad地。但有人仲會係前奏大嗌iu我愛你咁樣。有種反高潮嘅感覺

唔知嗌乜鳩
拍片又係 我前面個阿叔陪個女黎 首首歌都拍

係咪block a

w行 50左右
[速報]香港U-ae-na被Cindy重新命名為Kong-ae-na

唔係上年改架咩

yes 今年再講多次

唔係hong 咩 我聽到hong kong 拎前面hong +uaena 拎後面aena先改username

hongaena呀 上年已經有叫
廣東話夜信真係嚇到呆左

我果度得我同後面兩個女仔嗌,佢兩個好勁

嗚呀,呢一刻覺得身為香港人好自豪

我叫得太大聲 比人笑

我同朋友狂嗌,見到啲唔嗌齋坐,有歌就狂拍片,真係想打佢 後面有兩個死𡃁妹話唔明嗌咩,懶清高,真係想扑佢地個頭

唔係上年改架咩

yes 今年再講多次

係hongaena
廣東話夜信真係嚇到呆左

有左官燈

早知就帶上年支光劍

果支野我上年fing得大力左少少就已經斷q左
後遺症來了
方大同出場個刻我仲以為係zion t
後遺症來了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞