[Uaena] IU 討論區 13 - 聽日港場準備好未呀?

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
下次可以開邊到? 今次完全見唔到空位

紅館有啲難度...亞博開埋Hall 11?
有冇nanbee 飯拍
有無人覺得今次舉手幅個時間好怪
又無應援片

無左條應援片 少咁啲野 諗住睇娘娘喊架嘛
今轉好多大陸人落黎
睇完一路揸車返屋企一路聽佢d歌
好空虛
其實我想問
係紅館難book定 韓星根本唔知有紅館
今次有個開心位就係
有得睇red shoes魔術枱
開返starhall唱到12點啦
雖然老左少少,呢張相個造型唱Twenty three既時候,我睇左一陣,之後諗起一個香港既天后級人馬,梅艷芳。

真係好撚charm

有冇nanbee 飯拍

同求,前面遮左睇唔晒個台
其實我想問

難book啦
暴龍哥都係得幾日
陳詠謙好似無聽夜信就走咗
又無應援片

我咁難得坐row a
仲諗住同娘娘大合照
有冇nanbee 飯拍

同求,前面遮左睇唔晒個台

跪求
下次可以開邊到? 今次完全見唔到空位

亞博仲有個大館
mama嗰個

冇空位

其實今次好似係開hall 8+10 ,同今年頭apink一樣咁濟,仲要冇T台,坐多左人
雖然老左少少,呢張相個造型唱Twenty three既時候,我睇左一陣,之後諗起一個香港既天后級人馬,梅艷芳。

真係好撚charm

竟然用老黎形容
我會話又大個女左
不過唱hey一樣咁有活力
陳詠謙好似無聽夜信就走咗

娘娘小丑首歌個師傅睇完場
原來咁就三十首
開心嘅時光……太快
其實我想問

韓星搞con唔啱係紅館搞
娘娘啲廣東話就黎傾到計咁滯

佢係咁跟翻譯講廣東話 好得意
又無應援片

比起個條片,我覺得娘娘唱改編版Palette再show番自己既回憶仲好,果個部分只要唔係新飯都會好感觸。

其實我覺得佢係想將以往粉絲應援既部分融入左去個演唱會度,咁既情況唔攪額外既野仲好。
今轉好多大陸人落黎

其實佢地落來幫手撐得起個場我又唔會唔歡迎佢地來啊

真係好撚charm

竟然用老黎形容
我會話又大個女左
不過唱hey一樣咁有活力

其實我望完 ...女神大脾位肥左...但我好中意
娘娘啲廣東話就黎傾到計咁滯

佢係咁跟翻譯講廣東話 好得意

學野學得勁快
比句異角語言我聽一次即講都難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞