[Uaena] IU 討論區 13 - 聽日港場準備好未呀?

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
今年比舊年氣氛好好多,舊年要到後半部先high
仲要多謝個網賣埋啲西位 成功扼到手仔,feel到隻手有小小凍
歌又唱多咗,真係無憾
好緊張

有冇Q行手足

Block A Q5X~

帶帽?
今年係多左好多連手燈都唔舉既人
至少我左前排係

有燈唔舉定乜都無先 我乜都無想舉都舉唔到
夜信 中文詞

長夜xxxxxxx
xxxx藏心裏

xxxxxx
xxxxx魂遊太虛

有冇高人記得成首

番去等睇大神既片再打番出黎

可不可以躺下來寄居~~

呢首詞話畀我知一定係老啲嘅香港作詞人作,啲歌詞係類似80,90年代廣東歌編排
唔走覺得佢會出多次黎

亞博好似唔比超時 十一點零鐘要散水架啦
btw 希望娘娘唔好次次都三段啦 傷聲 冇記錯我聽左三次啦

今日個狀態算好啦。不過之後唱dear name個陣沙咗一段聲。唉
Dear Name之前同之後條片都好正。致 脆弱但耀眼的所有名字

係呀好有FEEL

睇到想喊

致名字個故事係咩意思

致名字唔知。ending scene就知。
要研究下

之前講過有機會係世越號
睇歌詞都幾大機會係

未來人
btw 希望娘娘唔好次次都三段啦 傷聲 冇記錯我聽左三次啦

今日個狀態算好啦。不過之後唱dear name個陣沙咗一段聲。唉

冇乜過場時間下唱左三個鐘呀
Dear Name之前同之後條片都好正。致 脆弱但耀眼的所有名字

係呀好有FEEL

睇到想喊

致名字個故事係咩意思

致名字唔知。ending scene就知。
要研究下

之前講過有機會係世越號
睇歌詞都幾大機會係

都似喎。後面講個堆感覺都似。唔通
至少我左前排係

我都想舉但冇得舉
我隔離條女同條仔一齊來,全程係度玩電話,應援牌又冇舉,手指燈又冇帶
至少我左前排係

雖然我都唔鐘意依家首站
但都有起though the night果時揮綠燈仔
等大神圖
Encore個條裙超靚
至少我左前排係

雖然我都唔鐘意依家首站

唔好舉住吖!!!!!!
夜信廣東話版好感動
至少我左前排係

雖然我都唔鐘意依家首站

我後尾綠燈仔當手燈用
至少我左前排係

雖然我都唔鐘意依家首站

綠燈仔有揮。手幅舉咗一下算
等大神圖
Encore個條裙超靚

我鍾意第一條
今晚走?
夜信真係聽到眼濕濕 d詞用得好靚
老實講。有時女神作啲歌係sad sad地。但有人仲會係前奏大嗌iu我愛你咁樣。有種反高潮嘅感覺
等大神圖
Encore個條裙超靚

我鍾意第一條

白色百摺斜cut 我都覺
[速報]香港U-ae-na被Cindy重新命名為Kong-ae-na

港飯另成一班,正式有個名~

唔係上年改架咩
等大神圖
Encore個條裙超靚

我鍾意第一條

低胸裙唔多鍾意
搞到好肥
老實講。有時女神作啲歌係sad sad地。但有人仲會係前奏大嗌iu我愛你咁樣。有種反高潮嘅感覺

岩岩連唱幾首慢歌
我後面有兩個女仔不停尖叫
其實好唔夾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞