[Uaena] IU 討論區 13 - 聽日港場準備好未呀?

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
娘娘啲廣東話就黎傾到計咁滯

今年直頭唔用字幕用英文對話
裡面個翻譯姐姐都冇幾可派得上用場

咁樣舒服好多 大家真係唔明先出手翻一翻
掉公仔個度 不過好彩冇掉到娘娘

好似無拎隻公仔

有執起到呀

佢同方大同傾計添
佢明方大同講咩
雖然可能耳機有翻譯

佢同方大同傾計添
佢明方大同講咩
雖然可能耳機有翻譯

絕對有啦
遺憾既係今年無mia

已經唱左好多首了 今年出左咁多新歌都唱唔哂

問想聽咩歌個陣好想嗌
但係我個邊好靜
利申 block a Q5x

咦你係5幾?我路口58...

我5頭

3幾都好靜 好想嗌 但係隔離果個全場冇出過聲(係完全靜果種 )
今場講得最多嗰句廣東話係咪「飲啖水先」?
啲廣東話好正
Iu con真係完全回票價
Iu 你叫我地健康 你自己都要呀
娘娘英文進步神速
去到娜恩個level咁
今次呢$1500抵到爛...有港版專屬粵語改編,聽呢一隻已經抵返晒。

開場前見今日坐得真係幾滿,直覺港場一定會再有,差在是咪出年十周年計劃嘅一部分。

飲淡水先
我好幸福
開唔開心
咋架嘛 one more time個度笑左
遺憾既係今年無mia

問想聽咩歌個陣好想嗌
但係我個邊好靜

我5頭

3幾都好靜 好想嗌 但係隔離果個全場冇出過聲(係完全靜果種 )

係問想聽咩歌個到先靜 前面都幾好 好似仲有對中韓情侶

飲淡水先
我好幸福
開唔開心

好辛苦
今次呢$1500抵到爛...有港版專屬粵語改編,聽呢一隻已經抵返晒。

開場前見今日坐得真係幾滿,直覺港場一定會再有,差在是咪出年十周年計劃嘅一部分。

娘娘好鍾意hk
有冇可能真係出返首歌黎俾我地買
$100一首夜信廣東版 我都會俾

娘娘好鍾意hk

下年一定要去一次韓場
遺憾既係今年無mia

問想聽咩歌個陣好想嗌
但係我個邊好靜

我5頭

我有嗌下,但唔算嗌得大聲。早幾日跑步索咗啲風傷咗鼻咽,好彩好得快,否則嗌唔出聲...

冇錯...絕對唔輸韓場,因為我地有既野係韓場冇

飲淡水先
我好幸福
開唔開心

好辛苦

一定係我

200蚊一隻單曲我都買

冇錯...絕對唔輸韓場,因為我地有既野係韓場冇

大家都係Uaena
遺憾既係今年無mia

問想聽咩歌個陣好想嗌
但係我個邊好靜

我5頭

係問想聽咩歌個到先靜 前面都幾好 好似仲有對中韓情侶

我坐中韓情侶隔離

200蚊一隻單曲我都買

娘娘錢真係唔厭多
可能送比我地
娘娘成日都派歌
睇完娘娘live con 完全覺得其他韓團有d握錢

200蚊一隻單曲我都買

認真,有無可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞