[Uaena] IU 討論區 13 - 聽日港場準備好未呀?

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
韓特oppa 係咪全身黑色 好似睇到

我見到松鼠係我執邊行過
睇完娘娘live con 完全覺得其他韓團有d握錢

泰妍vs Iu
今次呢$1500抵到爛...有港版專屬粵語改編,聽呢一隻已經抵返晒。

開場前見今日坐得真係幾滿,直覺港場一定會再有,差在是咪出年十周年計劃嘅一部分。

冇錯...絕對唔輸韓場,因為我地有既野係韓場冇

用歌手同公司角度,夠reciprocal...佢出多啲雞,我哋又多啲豉油,逐次up上去;最重要係「有肉食」。今次個場大過上次又滿過上次,畀我係公司都唔捨得唔再搞。

點只有啲
全部都fans meeting來
但係賣緊con價
有冇可能真係出返首歌黎俾我地買
$100一首夜信廣東版 我都會俾

200蚊一隻單曲我都買

認真,有無可能

特登搵人改編
又咁辛苦練 無理由唔派台丫
之後屌打香港d咩咩榜 拎冠軍

200蚊一隻單曲我都買

認真,有無可能

囍帖街同喜歡你就話無版權
夜信自己歌搵人作詞
不過機會好細

開估!
放下預覽先

YOU & I
求WALLPAPER

啱...有同感
不過可能娘娘自己有得話下事又唔同啲
遺憾既係今年無mia

已經唱左好多首了 今年出左咁多新歌都唱唔哂

問想聽咩歌個陣好想嗌
但係我個邊好靜
利申 block a Q5x

咦你係5幾?我路口58...

我5頭

3幾都好靜 好想嗌 但係隔離果個全場冇出過聲(係完全靜果種 )

係問想聽咩歌個到先靜 前面都幾好 好似仲有對中韓情侶

我坐中韓情侶隔離

Hi

200蚊一隻單曲我都買

認真,有無可能

唔得閒無去現場睇
有港板夜信好撚正
今次呢$1500抵到爛...有港版專屬粵語改編,聽呢一隻已經抵返晒。

開場前見今日坐得真係幾滿,直覺港場一定會再有,差在是咪出年十周年計劃嘅一部分。

娘娘好鍾意hk

下年一定要去一次韓場

我都計劃去...係怕撞搬office/調部門,行唔開,咁就GG鳥...
palette 好正 入首最想就係聽依首live
娘娘啲廣東話就黎傾到計咁滯

有個應該會好多人反對嘅FF提議:叫佢搵割7阿愛國Boy學...

莊錠欣都得啦 使撫佢

開估!

瓊Jer幫娘娘宣傳
娘娘啲廣東話就黎傾到計咁滯

有個應該會好多人反對嘅FF提議:叫佢搵割7阿愛國Boy學...

莊錠欣都得啦 使撫佢

呢個應該教得重好,唔會有人反對~
今晚認真覺得幸福
多謝IU
下次可以開邊到? 今次完全見唔到空位
翻譯阿姐:飲啖水先
今晚認真覺得幸福
多謝IU

真心,本土韓飯同級待遇,encore都七八隻...聽本地歌手concert都無幾可。

轉其他hall
Hall10其實真係好撚細

亞博仲有個大館
mama嗰個

轉其他hall
Hall10其實真係好撚細

紅館?四面台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞