[煞科] F1 2017 阿布扎比站 討論區

568 回覆
11 Like 56 Dislike
冰人係咪唔踩盡?
輸比max成十公里既
做乜鳩 笑死我
有無多link,,
Sainz:屌
渣流灘
林寶冇玩任何賽車?

GT

點解唔玩F1?

玩過, 但輸到仆街
同埋F1始終係垃利地頭, 林寶同垃利咁多牙齒印, 廢事玩啦
仲有林寶比Audi收購咗, Audi會寧願用佢自己品牌去玩賽車啦

原來係咁
Audi 寶馬果d又唔玩

寶馬都有玩過
其實呢個運動好燒錢
一平衡唔到支出同收入,
重要搵贊助呢?
除非無限金錢不斷燒

林寶唔會玩喇,而家連引擎都唔係自己造
反而Audi之前有傳聞過

好想多D新廠加入

GT

點解唔玩F1?

玩過, 但輸到仆街
仲有林寶比Audi收購咗, Audi會寧願用佢自己品牌去玩賽車啦

原來係咁

寶馬都有玩過
其實呢個運動好燒錢
一平衡唔到支出同收入,
重要搵贊助呢?
除非無限金錢不斷燒

好想多D新廠加入

Kimi有前車唔開DRS😂
雷諾仲過唔過到細牛?

GT

點解唔玩F1?

玩過, 但輸到仆街

原來係咁

寶馬都有玩過
其實呢個運動好燒錢
一平衡唔到支出同收入,
重要搵贊助呢?
除非無限金錢不斷燒

好想多D新廠加入

暫時有咩廠有性趣
Renault連胎都未裝好就放車

玩過, 但輸到仆街

原來係咁

寶馬都有玩過
其實呢個運動好燒錢
一平衡唔到支出同收入,
重要搵贊助呢?
除非無限金錢不斷燒

好想多D新廠加入

暫時有咩廠有性趣

無追F1 新聞好耐
WTF Renault....
Stroll又pit
鹹狗追唔到太堅? 仲係1.2

有無咁好戲
3 stops strategy
報下名次
1. V. Bottas (FIN) Mercedes
2. L. Hamilton (GBR) Mercedes
3. S. Vettel (GER) Ferrari
4. K. Raikkonen (FIN) Ferrari
5. M. Verstappen (NED) Red Bull Tag Heuer
6. N. Hulkenberg (GER) Renault
7. S. Perez (MEX) Force India Mercedes
8. E. Ocon (FRA) Force India Mercedes
9. F. Alonso (ESP) McLaren Honda
10. F. Massa (BRA) Williams Mercedes
報下名次
1. V. Bottas (FIN) Mercedes
2. L. Hamilton (GBR) Mercedes
3. S. Vettel (GER) Ferrari
4. K. Raikkonen (FIN) Ferrari
5. M. Verstappen (NED) Red Bull Tag Heuer
6. N. Hulkenberg (GER) Renault
7. S. Perez (MEX) Force India Mercedes
8. E. Ocon (FRA) Force India Mercedes
9. F. Alonso (ESP) McLaren Honda
10. F. Massa (BRA) Williams Mercedes

最後都應該係咁上下
其實bottas實力算唔算頂級?

Perez, Hulkenberg咁上下

Perez, Hulkenberg咁上下

唔係First Tier
我估hamilton唔會追過bottas
Max 俾慢車頂左秒幾

比d甜頭公公啦

比d甜頭公公啦

下年繼續幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞