[煞科] F1 2017 阿布扎比站 討論區

568 回覆
11 Like 56 Dislike
新logo咁柒既
Santander下季唔會再係法記贊助商(可能會轉去McLaren)。
全紅法拉利有機會重現

紅加黑法記先經典

無萬寶路都希望有萬里望贊助

萬寶路一直用另一個名暗中泵水比垃利

Philip Morris

萬寶露有咩着數??

萬寶路=法拉利😂

萬寶路=老麥
新logo咁柒既

仲柒過成事
新logo咁柒既

仲柒過成事

咁就難講d…
新logo咁柒既

仲柒過成事

咁就難講d…

又衝出嚟......
新logo咁柒既

仲柒過成事

咁就難講d…

成事
新logo咁柒既

仲柒過成事

咁就難講d…

打和啦super
新logo咁柒既

仲柒過成事

咁就難講d…

打和啦super

之前話老麥會帶兩架車去test 真唔真?

利申: 轉左會支持老麥, 一條心撐我Van

好似放棄左,今日聽日都係出一架車
一條心反咸

好似放棄左,今日聽日都係出一架車
一條心反咸

無衝突 繼續反鹹
以前話NASCAR 剩係識轉左,悶到爆⋯⋯點知依家F1仲悶過NASCAR 同Indy 500
新logo咁柒既

仲柒過成事

咪一撚樣
以前話NASCAR 剩係識轉左,悶到爆⋯⋯點知依家F1仲悶過NASCAR 同Indy 500

我睇呢兩個仲上心過f1
f1未睇都估到大概邊幾個爭 呢兩個變數大好多好睇D

我睇呢兩個仲上心過f1
f1未睇都估到大概邊幾個爭 呢兩個變數大好多好睇D

其實nascar/indy D有非圓圈賽
不過除左睇撞車就無乜特別
唔記得負皮成事tim
麥雷> 大牛?
麥雷> 大牛?

agger
championship of grid penalty
唔記得負皮成事tim

衰三年
唔記得負皮成事tim

衰三年

佢都唔止3年喇
[Official] Sauber下季會改名Alfa Romeo-Sauber F1 Team
[Official] Sauber下季會改名Alfa Romeo-Sauber F1 Team

講左車手未?

講左車手未?

未,但Tyre test係Ericsson同Leclerc。
不過而家又同Alfa Romeo合作,變左$$$(Ericsson) vs Giovinazzi

會用2018垃利Engine喎
會唔會快過哈屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞