[煞科] F1 2017 阿布扎比站 討論區

568 回覆
11 Like 56 Dislike
馬沙下年有機會返返去威記😂😂😂
話william同馬沙經理人傾返一年約
古碧沙應該GG

https://www.autosport.com/other/news/133481/massa-enters-brazilian-stock-car-opener
如果係咁馬沙都幾忙 揸F1之餘又要揸本地賽

呢個係one off 啫
當開季熱身囉
古碧沙應該GG

我屌你老母家陣係咪季尾呃donut玩呀

上年呃左威記架車 返屋企

有冇呃埋今季嗰部
Maserati plans return to Formula One
想冠名定收購hass

FIAT GROUP全面進場

fiat internal affairs

垃利為左贏冠軍可以去到幾盡

啱嘅喇
塞兩隊落嚟做backmarker 搞鳩大牛benz
如果唔係點贏

其實有人話
咁樣做 可以比其他隊 多三倍時間做研究數據
因為有三隊六部車。
而且2021同班美國佬傾deal牙力都大啲
至少可以保持條霸王條款。
因為到時拉利一走 走三隊😂

快極都係垃利,唔夠我架賓屎鬥

傳聞係幾時返嚟?2021?🤔🤔

應該呢一兩年掛
古碧沙應該GG

有冇呃埋今季嗰部

年年退先可以儲齊
古碧沙應該GG

https://www.autosport.com/other/news/133481/massa-enters-brazilian-stock-car-opener
如果係咁馬沙都幾忙 揸F1之餘又要揸本地賽

呢個係one off 啫
當開季熱身囉

咦係喎
古碧沙應該GG

有冇呃埋今季嗰部

年年退先可以儲齊

唔爭在呃埋今年嘅
古碧沙應該GG

有冇呃埋今季嗰部

年年退先可以儲齊

唔爭在呃埋今年嘅

揸到自己嗰仔上嚟f1永瀆massa
古碧沙應該GG

有冇呃埋今季嗰部

年年退先可以儲齊

唔爭在呃埋今年嘅

通常車二代好似冇乜邊個會有料到

有冇呃埋今季嗰部

年年退先可以儲齊

唔爭在呃埋今年嘅

堡堡
damon hill
諗唔到喇 反正一定係後嘅唔夠前嘅

有冇呃埋今季嗰部

年年退先可以儲齊

唔爭在呃埋今年嘅

堡堡
damon hill

Villeneuve算唔算?

有冇呃埋今季嗰部

年年退先可以儲齊

唔爭在呃埋今年嘅

堡堡
damon hill

我又諗起佢老頭炮彈飛人

年年退先可以儲齊

唔爭在呃埋今年嘅

堡堡
damon hill

我又諗起佢老豆炮彈飛人
出年康打一定掂

ching sick ball

細牛個兩件車手

下年細牛火星車,邊個揸都贏
出年康打一定掂

ching sick ball

細牛個兩件車手

下年細牛火星車,邊個揸都贏

長谷川陣亡左😂😂

點解成屎唔開休季打丁區

點解成屎唔開休季打丁區

忙緊屌西掛

點解成屎唔開休季打丁區

忙緊屌西掛

[人字拖發佈會] F1 2018 休季待丁區

點解成屎唔開休季打丁區

忙緊屌西掛

見到人字拖乜撚意欲都冇鳩哂喇屌你

點解成屎唔開休季打丁區

忙緊屌西掛

真心出年唔諗住睇f1
同9bo 一齊淡出車壇

點解成屎唔開休季打丁區

忙緊屌西掛

真心出年唔諗住睇f1
同9bo 一齊淡出車壇

我們還有吱吱阿

點解成屎唔開休季打丁區

忙緊屌西掛

就咁決定啦成屎開POST!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞