[煞科] F1 2017 阿布扎比站 討論區

568 回覆
11 Like 56 Dislike
Kubica RIP confirmed
WILLIAMS MARTINI RACING is delighted to announce that Sergey Sirotkin will partner Lance Stroll in the 2018 FIA Formula One World Championship.

WILLIAMS MARTINI RACING is pleased to announce Robert Kubica as its Reserve and Development Driver for the 2018 Formula One season.

想問啲隊幾時先公佈新車
垃利2月22, 其他未知
賓士 2月22
康打麥記 2月23
細牛變火牛
阿Fred d 內幕料呢?
唔好咁啦
俾人趕走仲唔夠?係咪想牙fred搵人做嘢???
咩事? 惡過共慘黨
講到你又好似知咩事咁
文盲? 咪問緊咩事
俾人趕走仲唔夠?係咪想牙fred搵人做嘢???
咩事? 惡過共慘黨
講到你又好似知咩事咁
文盲? 咪問緊咩事

對話原文
最冇眼睇係之前串鳩佢佢扮撚哂清高咁話唔鐘意可以自己走
都唔知佢係真傻定社交能力有障礙

最好笑係搬討論氣氛出黎講
都冇人講既野group 竟然可以燒到討論氣氛
趣致趣致
唔好比佢停快d格劍
suck kmags balls
F1 2018 季前討論區
https://lihkg.com/thread/534920/page/1?ref=web

New Post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞