[煞科] F1 2017 阿布扎比站 討論區

568 回覆
11 Like 56 Dislike
Sauber下季line-up會係Ericsson同Leclerc...
Gio今次慘,得返third-driver/test-driver可以選

辣殺Ericsson

用左幾多錢買個位返黎

球王都30m佢起碼90m啦
Sauber下季line-up會係Ericsson同Leclerc...
Gio今次慘,得返third-driver/test-driver可以選

辣殺Ericsson

用左幾多錢買個位返黎

Sauber老闆係瑞典Longbow Finance,而Longbow Finance本身已經係Ericsson既backer。
所以基本上直頭唔駛"買"個位返黎...
正,Charles leclerc,重溫左佢F2 Abu Dhabi ,last lap好撚癲,成個韋少咁

等睇金毛慢隊友一秒
Antonio Giovinazzi will be the third driver of Alfa Romeo-Sauber

Leclerc下季要生性快手搞掂Ericsson,等Gio可以上位

Antonio Giovinazzi will be the third driver of Alfa Romeo-Sauber

Leclerc下季要生性快手搞掂Ericsson,等Gio可以上位

等睇永續Ericsson
正,Charles leclerc,重溫左佢F2 Abu Dhabi ,last lap好撚癲,成個韋少咁

都係靠撞

個花又hea返, 明明今年幾靚

taobao 搵唔到今年既細牛同sauber 買得垃利同大牛

所以都係唔好咁興奮住,F2/GP2勁不等於正式係F1比賽都會勁

Gio 2019點都有機嘅,kimi 2018賽季後完約,我唔覺得佢會再續,比leclerc上拉利二隊應該為後年舖定路

反而至慘真係Pascal Wehrlein,拎完DTM champion 過manor又執柒左 ,保哥割禾青又傳過比佢上,結果過左sauber,依家sauber變左拉利二隊被飛都冇辦法 點知battas做下把做得咁稱職 遲d Ocon上正廠隊機會仲大過佢
Wehrlein 巴打無工開

所以都係唔好咁興奮住,F2/GP2勁不等於正式係F1比賽都會勁

英國車王palmer

昔日嘅德國bbq腸仔團

散隊啦 weh 又走人,鳩煲又準備收檔

走你老母

下年搵到工未

有拉花咩?
剩係見到Alfa logo 同一大躂紅色

有拉花咩?
剩係見到Alfa logo 同一大躂紅色

簡單得幾靚啊
個alfa logo好好j
昔日嘅德國bbq腸仔團

散隊啦 weh 又走人,鳩煲又準備收檔

走你老母

下年搵到工未

我幾時先有拉利揸
我幾時先有拉利揸

拉B都係拉
暈左好耐
想問下是咪康打後追拎冠軍
暈左好耐

拎左最佳進步獎
暈左好耐

喺我心目中康打永遠都係冠軍
有同事請假去睇吱吱吱
我笑到d腸飛晒出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞