[煞科] F1 2017 阿布扎比站 討論區

568 回覆
11 Like 56 Dislike
有同事請假去睇吱吱吱
我笑到d腸飛晒出黎

仲要特登請假 是咪on9?
有同事請假去睇吱吱吱
我笑到d腸飛晒出黎

佢仲係冇睇開車。。。
有同事請假去睇吱吱吱
我笑到d腸飛晒出黎

佢仲係冇睇開車。。。

一打唔洗找 叫你同事接實
有同事請假去睇吱吱吱
我笑到d腸飛晒出黎

佢仲係冇睇開車。。。

啲人話FE 好精彩
有同事請假去睇吱吱吱
我笑到d腸飛晒出黎

佢仲係冇睇開車。。。

一打唔洗找 叫你同事接實

拎d錢去砌部四驅車+條跑道玩仲撚開心
Sauber下季line-up會係Ericsson同Leclerc...
Gio今次慘,得返third-driver/test-driver可以選

又係因為錢作怪...
Antonio Giovinazzi will be the third driver of Alfa Romeo-Sauber

Leclerc下季要生性快手搞掂Ericsson,等Gio可以上位

Gio 2019點都有機嘅,kimi 2018賽季後完約,我唔覺得佢會再續,比leclerc上拉利二隊應該為後年舖定路

反而至慘真係Pascal Wehrlein,拎完DTM champion 過manor又執柒左 ,保哥割禾青又傳過比佢上,結果過左sauber,依家sauber變左拉利二隊被飛都冇辦法 點知battas做下把做得咁稱職 遲d Ocon上正廠隊機會仲大過佢

ocon 睇落手車好過pas...
有同事請假去睇吱吱吱
我笑到d腸飛晒出黎

佢仲係冇睇開車。。。

啲人話FE 好精彩

乜盲人都睇到野架
有同事請假去睇吱吱吱
我笑到d腸飛晒出黎

佢仲係冇睇開車。。。

啲人話FE 好精彩

乜盲人都睇到野架

精彩過f1 先啦
Antonio Giovinazzi will be the third driver of Alfa Romeo-Sauber

Leclerc下季要生性快手搞掂Ericsson,等Gio可以上位

Gio 2019點都有機嘅,kimi 2018賽季後完約,我唔覺得佢會再續,比leclerc上拉利二隊應該為後年舖定路

反而至慘真係Pascal Wehrlein,拎完DTM champion 過manor又執柒左 ,保哥割禾青又傳過比佢上,結果過左sauber,依家sauber變左拉利二隊被飛都冇辦法 點知battas做下把做得咁稱職 遲d Ocon上正廠隊機會仲大過佢

ocon 睇落手車好過pas...

Ocon屌打Weh啦
昔日嘅德國bbq腸仔團

散隊啦 weh 又走人,鳩煲又準備收檔

走你老母

下年搵到工未

做third driver專心起定爐俾9bo同班蕉食腸喇
昔日嘅德國bbq腸仔團

散隊啦 weh 又走人,鳩煲又準備收檔

走你老母

下年搵到工未

做third driver專心起定爐俾9bo同班蕉食腸喇

lin 燈一致睇好廢打,代表咩?
fe啲聲咁樣完全唔好睇
fe day 1 朝早見到2奶堡
不過太多media埋唔到去

又無拎含神張相去掉佢塊面

我即刻掉你佬姆
堡堡upload 咗vlog上Youtube了

我即刻掉你佬姆

我即刻掉你佬姆

笑到反咸
你地做咩要hey0 堡堡

成班鹹粉黎

我即刻掉你佬姆

嬲嬲豬

成班鹹粉黎

太陽神緊係多fans
班大陸仔話 有土豪想收購神油
重諗住改名做 force china 中國力量😹😹😹😹😹😹
班大陸仔話 有土豪想收購神油
重諗住改名做 force china 中國力量😹😹😹😹😹😹

神油大把水又玩到上中遊之王天價先會賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞