[推到完場]降魔的(玖)

1001 回覆
111 Like 26 Dislike
Bonnie個live笑死

用電子機點車仔面點到好戇鳩,又扮果啲阿姐講野

link

分享了 林凱恩 在 Big Big Channel的影片,快來看吧!

https://mobileapp.bigbigchannel.com.hk/web/posts/hk/BQpKb0gJ

原來係迫迫娼奴
不了

btw thx

低B春奴

BTW BONNIE 好似有做安樂蝸

Bonnie你主持安樂蝸幾搞笑
岩岩睇返最近兩星期安樂蝸
睇以套以為追緊鬼怪 ...

都好唔關事吓喎

邊度係
我覺得三首歌與其話係一個單元一首,不如話係分別代表三個主角

到此一遊—石敢當

遙不可及—馬季

泣血薔薇—芷若

啲歌詞完全跟著個人嚟寫

到此一遊—石敢當

遙不可及—馬季

泣血薔薇—芷若

啲歌詞完全跟著個人嚟寫

呢 d 咁樣先係插曲, 真係 match 番故事個角色.
唔同角色/線有自己歌

之前 d 劇成日都一首歌狂loop
https://www.youtube.com/watch?v=rWuZgpXMyDA
睇mv都好多劇透,慎入

結局一定好慘

你再睇番外編都知

邊到有得睇

link

分享了 林凱恩 在 Big Big Channel的影片,快來看吧!

https://mobileapp.bigbigchannel.com.hk/web/posts/hk/BQpKb0gJ

原來係迫迫娼奴
不了

btw thx

低B春奴

有睇過佢做都幾生鬼
話時話moon之前都做過一段時間

link

原來係迫迫娼奴
不了

btw thx

低B春奴

有睇過佢做都幾生鬼
話時話moon之前都做過一段時間

係,識搞氣氛
moon好耐之前了,選完之後做過一排
一諗到之後xx會死
一諗到之後xx會死

佢本身係咪降魔人?

到此一遊—石敢當

遙不可及—馬季

泣血薔薇—芷若

啲歌詞完全跟著個人嚟寫

唔同角色/線有自己歌

咪就係
經典例子越難越愛

到此一遊—石敢當

遙不可及—馬季

泣血薔薇—芷若

啲歌詞完全跟著個人嚟寫

唔同角色/線有自己歌

咪就係
經典例子越難越愛

希望唔好比洗腦歌同攝石人 騎劫咗呢個post
𦭒若,真係你呀?
琴晚個尾真係好靚
𦭒若,真係你呀?
琴晚個尾真係好靚

呢套戲d收尾真係一絕,唔係鳩做
𦭒若,真係你呀?
琴晚個尾真係好靚

近年神劇
𦭒若,真係你呀?
琴晚個尾真係好靚

近年神劇

幾晚個結尾都成功令我好想快d睇下一集

利申:冇睇tvb劇n年
𦭒若,真係你呀?
琴晚個尾真係好靚

近年神劇

同前晚見到金剛小儀好開心咁拍車門一樣

利申:冇睇tvb劇n年,只睇降魔的
𦭒若,真係你呀?
琴晚個尾真係好靚

近年神劇

除左尋晚要燒足金剛小儀成節戲有d長同數跳錶有d膠,整體都有水準
𦭒若,真係你呀?
琴晚個尾真係好靚

近年神劇

除左尋晚要燒足金剛小儀成節戲有d長同數跳錶有d膠,整體都有水準

尾段拍到有喲膠
好可惜
𦭒若,真係你呀?
琴晚個尾真係好靚

近年神劇

尾段拍到有喲膠
好可惜

世界光, 收細光圈拍攝
恐怕全球只有 TVB 仲 keep 住咁拍
𦭒若,真係你呀?
琴晚個尾真係好靚

近年神劇

尾段拍到有喲膠
好可惜

如果小馬既行動會令佢地有唔同死法
會好睇好多
Loop 2/3次就夠
太多會悶

近年神劇

尾段拍到有喲膠
好可惜

世界光, 收細光圈拍攝
恐怕全球只有 TVB 仲 keep 住咁拍

食飯個陣餐廳岩岩播誇世代Ali森美婚禮個幕,
咪D打燈完全無諗過班演員,個個D皺紋瑕疵出曬黎
連Ali都拍到青筋暴現 雖然室外光可能難掌控D, 都唔係咁hea呀?!

近年神劇

尾段拍到有喲膠
好可惜

如果小馬既行動會令佢地有唔同死法
會好睇好多
Loop 2/3次就夠
太多會悶

其實咁loop都無可厚非
可以做少一兩次既
始終佢地當年就係咁死
呢個係改變唔到既事實
馬明就係要做親情感動返佢兩個
唔好再輪迴係呢段記憶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞