[推到完場]降魔的(玖)

1001 回覆
111 Like 26 Dislike

馬明
我係MK sun 年代已經係你fans
佢果情逆三世緣智雯又係做得好好
可惜又係唔收得
日日返工放工, 自己死鬼左都唔知

好sad
1集2個PO
講真,我覺得展明個角色定位未必奸得曬,似係會唔理一切一心對抗紅眼(包括用紅眼嘅力量),最後入左魔,但其實最終目的都係打紅眼

最後可能分分鐘幫馬明手打紅眼

利申:鳩估

展明個老豆都話佢創造左隻魔鬼出黎 佢細細個冇種鼠尾草都已經識出古惑整死老豆老母
可能佢本身怨念太重細細個已經住左隻魔係心入面
其實套戲始終係膠膠地
心姐條線煩膠唔使講
今晚不斷loop火燒燒到膠左
我淨係諗起波若波蘿咪
有好多回億位可以cut
留返d位降魔捉鬼好過啦
金剛小儀果度應該直接係鋪頭傾陣計,然後升天,鋪頭一下變返吉鋪,馬明呆望咁就夠
依家無啦啦日光日白揸車9up 唔知做乜鳩 哂左個編排
金剛小儀果度應該直接係鋪頭傾陣計,然後升天,鋪頭一下變返吉鋪,馬明呆望咁就夠
依家無啦啦日光日白揸車9up 唔知做乜鳩 哂左個編排

我覺得而家揸的士同父母講大家目的地相同,遲早相見,等父母釋懷更好。始終喺的士相遇,喺的士分別,意境更好。
講真,我覺得展明個角色定位未必奸得曬,似係會唔理一切一心對抗紅眼(包括用紅眼嘅力量),最後入左魔,但其實最終目的都係打紅眼

最後可能分分鐘幫馬明手打紅眼

利申:鳩估

展明個老豆都話佢創造左隻魔鬼出黎 佢細細個冇種鼠尾草都已經識出古惑整死老豆老母
可能佢本身怨念太重細細個已經住左隻魔係心入面

佢阿媽有種到
之後佢利用阿媽殺佢老豆
TVB試吓拍多D恐怖戲最好要諗結果又嚇人嗰隻。

大奶奶都禁,神怪野以後應該唔洗諗

文革2.0

請珍惜 降魔的

無心法師都係神怪

大陸劇無睇!

馬明你係咪一直有追po

識唔識上連登

咪係
佢可能無過黎
痴線會唔會未播聽日個集就推爆依個post
https://www.hk01.com/%E5%A8%9B%E6%A8%82/132572/-%E9%99%8D%E9%AD%94%E7%9A%84-%E5%B0%88%E8%A8%AA-%E9%A6%AC%E5%9C%8B%E6%98%8E%E5%94%94%E8%A6%BA%E8%A6%96%E5%B8%9D%E8%BF%94%E5%A4%A7%E9%99%B8%E6%98%93%E6%90%B5%E9%8C%A2-%E4%B8%8A%E5%88%B0%E5%8E%BB%E7%94%9A%E9%BA%BC%E9%83%BD%E4%B8%8D%E6%98%AF
馬明上大陸掘金

正如吳京套電影喺大陸好勁,喺香港就普普通通
作死咩真野拎黎講

等睇幾年後, 馬明紅左, 去中國搵錢, 跟住再比連登仔反

下個月已經棄馬捧夏
https://www.hk01.com/%E5%A8%9B%E6%A8%82/132572/-%E9%99%8D%E9%AD%94%E7%9A%84-%E5%B0%88%E8%A8%AA-%E9%A6%AC%E5%9C%8B%E6%98%8E%E5%94%94%E8%A6%BA%E8%A6%96%E5%B8%9D%E8%BF%94%E5%A4%A7%E9%99%B8%E6%98%93%E6%90%B5%E9%8C%A2-%E4%B8%8A%E5%88%B0%E5%8E%BB%E7%94%9A%E9%BA%BC%E9%83%BD%E4%B8%8D%E6%98%AF
馬明上大陸掘金

正如吳京套電影喺大陸好勁,喺香港就普普通通
作死咩真野拎黎講

等睇幾年後, 馬明紅左, 去中國搵錢, 跟住再比連登仔反

唔駛幾年後

其實大家都係想大家搵到錢,我而家喺大陸拍緊嘢,大陸一個橫店係有4、50組劇開緊,嗰啲街外錢嚟架嘛,大家去搵囉,唔通一個人拍得晒咩。
其實套戲始終係膠膠地
心姐條線煩膠唔使講
今晚不斷loop火燒燒到膠左
我淨係諗起波若波蘿咪
有好多回億位可以cut
留返d位降魔捉鬼好過啦

13集啦 7集夠唔夠結局篇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞