[推到完場]降魔的(玖)

1001 回覆
111 Like 26 Dislike
降魔的 收視追平跨世代

卡士弱過跨世代咁多
但劇本好過跨世代好多,演員都係

呢樣真,幾年無睇大台,跨世代都無睇
只係睇呢套
所有演員人腳都無特別「哽」眼
係今集出首插曲
不影響觀感就

呢套野個助手死得好唔抵

預告誤導我地 馬明楂shortgun 可能唔只得幾招
降魔的 收視追平跨世代

卡士弱過跨世代咁多

只係睇呢套
係今集出首插曲
不影響觀感就

搵奶粉錢 不過唱嗰位 咬字逐句讀出黎

呢套野個助手死得好唔抵

其實開頭見佢揸支搶覺得膠膠地
唔知枝野乜料?!
降魔的 收視追平跨世代

卡士弱過跨世代咁多

只係睇呢套
係今集出首插曲
不影響觀感就

佢真係好煩膠邊度都可以「攝」出黎
不過佢係個間公司都估度實會硬攝比佢
真心聽返石敢當,就算雁C都好過佢
近年tvb劇幾高質
劇透
紅眼魔真身係豪仔

唔鬼係呀?!

信我啦

咁石敢當唔係豪仔?

石敢當唔算係,我指豪仔真身

石敢當係豪仔先make sense
咁先解釋到點解佢修行左「千幾年」都咁廢
同埋用言靈之術召喚唔到豪仔出黎

佢個千幾年 係咪佢ff 都仲未知

以前聽人講,精靈同鬼既世界同我地既運作時間唔同,有可能係我地一日已經係佢地世界既十幾年

呢套野個助手死得好唔抵

唔知枝野乜料?!

用黎放煙花
降魔的 收視追平跨世代

卡士弱過跨世代咁多

只係睇呢套
係今集出首插曲
不影響觀感就

喂係wor,其實最勁係呢套真係冇乜邊個唔順眼
若然要搵應該係展明,d戲屎到,佢老豆老母同細展明都好戲過佢

呢套輕量級台慶劇完勝重量級,掂
降魔的 收視追平跨世代

卡士弱過跨世代咁多

只係睇呢套
係今集出首插曲
不影響觀感就

佢收心養性退休啦 再出黎做何太都無得做

呢套野個助手死得好唔抵

唔知枝野乜料?!

用黎放煙花

devil may cry 魔間行者
tbb特技 慳得就慳
降魔的 收視追平跨世代

卡士弱過跨世代咁多

只係睇呢套
係今集出首插曲
不影響觀感就

佢收心養性退休啦 再出黎做何太都無得做

Agger
本來睇得好地地,
比佢攝一攝即刻 咗!
其實套戲咁耐,入面有個演員死左架喇

首歌應該未生之前錄架,唔係佢想攝出來
降魔的 收視追平跨世代

卡士弱過跨世代咁多

只係睇呢套
係今集出首插曲
不影響觀感就

喂係wor,其實最勁係呢套真係冇乜邊個唔順眼
若然要搵應該係展明,d戲屎到,佢老豆老母同細展明都好戲過佢

呢套輕量級台慶劇完勝重量級,掂

殭個尾真係好難頂 睇到一舊雲

今次降魔 比較似sad ending

守明哥

守明哥

其實攝唔攝 又唔關佢生與未生咗事既?!

BTW守明哥
每次見到佢既shot都
RIP
https://youtu.be/mnFI6R4z3Hw
星夢十二點出左了,啲詞幾靚,為芷若度身訂造
佢地喺汀九橋拍咗幾耐 來回線係咁變
https://youtu.be/mnFI6R4z3Hw
星夢十二點出左了,啲詞幾靚,為芷若度身訂造

唔知啤啤死果陣又係用呢首定係有新歌
https://www.youtube.com/watch?v=rWuZgpXMyDA
睇mv都好多劇透,慎入

2:04有鬼斯
https://www.youtube.com/watch?v=rWuZgpXMyDA
睇mv都好多劇透,慎入

結局一定好慘
睇mv都好多劇透,慎入

結局一定好慘

你再睇番外編都知
聽個陣咁難聽
仲以為智雯自己唱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞