[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (50) - 1117 啤粒愛回家

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
要求門面要伊斯蘭咁包到實一實
我都放大咗張圖仔細繹咗一陣

啤媽
要求門面要伊斯蘭咁包到實一實

送俾你

性感+恐怖=正

性感+恐怖=正

除咗有可愛性感之外.... 而家有埋恐怖性感...

性感+恐怖=正

除咗有可愛性感之外.... 而家有埋恐怖性感...

小丑女

小丑女

呢個性感唔到喎

小丑女

呢個性感唔到喎

完全唔恐怖 好鬼得意
你地全部唔准望

小丑女

呢個性感唔到喎

完全唔恐怖 好鬼得意

呢個傻嫁
我突然有d驚佢地呢個時間comeback有冇機攞一位
之後仲有wanna one kard 仲有而家既exid同twice
之後仲有wanna one kard 仲有而家既exid同twice

其實唔晒諗 冇可能有一位 撞正wannaone 係撞到正一正呀
之前我可能都會話冇一位點點點
不過而加諗諗 其實有得見啤啤就算 一位真係隨緣

呢個傻嫁

無錯.... 我係傻架!

無咪無囉... 一位呢D 嘢睇開D 啦...
唔係拎唔到一位就要脫飯架嘛....

其實唔晒諗 冇可能有一位 撞正wannaone 係撞到正一正呀

無俾垃圾$M 放入雪櫃都算係咁啦...

無俾垃圾$M 放入雪櫃都算係咁啦...

比你地搞到我都覺得好頹
雖然把口話唔想一位姐 但係個心點都想
一個一位都好丫 我唔貪心

無咪無囉... 一位呢D 嘢睇開D 啦...
唔係拎唔到一位就要脫飯架嘛....

點會拎唔到一位就脫飯
不過始終都想佢地一位既
話時話咁多位巴打絲打你地係邊度買red velvet既碟? 信和?定ig跟人訂
呢次cb多左咁多人要碟
話時話咁多位巴打絲打你地係邊度買red velvet既碟? 信和?定ig跟人訂

視乎你買幾多隻同埋想幾快有碟啦
你話要出咗第二日有或者買一兩隻既話去信和買就算啦
如果你話買得多要抽卡既話,上gmarket 訂啦...
咁當然你要預返一個禮拜左右先寄到黎...

IG 跟人訂? 不了啦....

比你地搞到我都覺得好頹
雖然把口話唔想一位姐 但係個心點都想
一個一位都好丫 我唔貪心

有一位當然係值得高興,但係拎唔到亦都唔使話太失望
一位呢D 嘢浮雲黎既啫
呢次cb多左咁多人要碟

係未可以脫離三線啦?
呢次cb多左咁多人要碟

係未可以脫離三線啦?

啤啤大發
呢次cb多左咁多人要碟

係未可以脫離三線啦?

今次有成績就有望啦
就算無我都會繼續支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞