[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (50) - 1117 啤粒愛回家

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
仲要睇埋咩時間去敲門 如果遲左 家家都食晒飯就gg了

門面敲我門既話就算食咗飯都話未食啦!

同虎東講我同門面食就夠
今晚一定睇!超期待呀!

聽日五點仲扮緊工聽唔到新歌呀…
今晚一定睇!超期待呀!

聽日五點仲扮緊工聽唔到新歌呀…

我聽日返二至十一啊
https://youtu.be/Eb6SHgvGm_U
橙… 三線團想食餐飯都咁難

佢兩個行埋一齊對比下 白菜真係好細粒

又係時候宣揚下家族愛
睇咗下集suju weekly idol,完全入哂坑 我愛東海
又係時候宣揚下家族愛
睇咗下集suju weekly idol,完全入哂坑 我愛東海

又係時候宣揚下家族愛

放心,家族愛係唔會話你芯架!
呢啲咁尷尬嘅節目我真係唔敢睇

預告片第一間屋條友…
門面講埋名唔識都算,唱埋 RF 仲要cut 線…

橙…

一聽到red...就衝去開門啦

今日 showcase 要順順利利啦

[ig]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/16/115322_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[/img]

依張咁似幾年前嘅娘娘

巨人與小矮人
又係時候宣揚下家族愛

放心,家族愛係唔會話你芯架!

https://youtu.be/heG0IgzRnpA
咁我都講下先 利特真係好正好識講野 用exo句we are one都可以用得咁好

好pure 好 ture

竟然咁多人都唔識
仲有人話一早食咗啦 準備瞓教

好pure 好 ture

好想睇showcase
有車厘最愛既師姐做mc

改咗做兩款 posters

改咗做兩款 posters

右邊好似啲宣傳單張
右邊好似啲宣傳單張

根本就係拎返 CB schedule 嗰張 teaser 黎做 poster…

hea到呢…
右邊好似啲宣傳單張

根本就係拎返 CB schedule 嗰張 teaser 黎做 poster…

hea到呢…

左邊型太多
右邊好似啲宣傳單張

hea到呢…

我唔介意乜字乜設計都冇
就咁攞啲團相黎印多款poster
但為何偏偏要攞呢張野黎hea啤粒
我唔介意乜字乜設計都冇

仲要多咗個外賣仔喺張所謂既 poster 上面
右邊好似啲宣傳單張

hea到呢…

我唔介意乜字乜設計都冇

右邊當電影海報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞