[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (50) - 1117 啤粒愛回家

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
RM...其實最主要都係果幾個多鏡頭
睇Joy撕左____名牌個開心樣

叫我?

俾車厘撕爛你好d

撕爛左佢個心啦
RM...其實最主要都係果幾個多鏡頭
睇Joy撕左____名牌個開心樣

叫我?

俾車厘撕爛你好d

撕爛左佢個心啦

車厘用箭射爆佢個心算
慘被國絲劇透............

sorry la我講先既

不過你睇下就知唔算好透既...都一定係咁

Sorry Sorry

Sorry Sorry

諗起之前rm post嘈劇透嘈足一個post

Sorry Sorry

冇睇開呀..有特別人上先睇下😂
其實睇少少白菜都已經好正喎..如果叫佢仲多d分量不得了

Sorry Sorry

我都係睇有咩嘉賓先睇🙋🏻‍♂️

Sorry Sorry

我都係睇有咩嘉賓先睇🙋🏻‍♂️

睇開有感情 雖然有時真係幾悶
好慘....老公要做嘢唔陪得去日本睇con....要自己去shit
好慘....老公要做嘢唔陪得去日本睇con....要自己去shit

跟貴婦團?

仲有呢度d 啤粒去睇日場嘛
話說喺灣仔樓上舖訂咗兩隻碟…
老細又問我訂咩…
廢事尷尬又話 red 唔知乜嘢…

我直接俾張圖佢抄抵個名算…

跟貴婦團?

有貴婦團就一定跟呀,懶

跟貴婦團?

有貴婦團就一定跟呀,懶

貴婦團有靚位 有禮物 有預購週邊 有專車接送
話說喺灣仔樓上舖訂咗兩隻碟…
老細又問我訂咩…
廢事尷尬又話 red 唔知乜嘢…

我直接俾張圖佢抄抵個名算…

同你老細一樣
Red唔知乜
同你老細一樣
Red唔知乜

啤粒去買碟好橙…
講名無人識…

啊,嗰隊 Red 咩嘢呀嘛!

唔只買碟....總之講開咩第一次都無人明
有一次去迪士尼,坐火車隔離有幾個十幾歲韓妹,佢話佢地鍾意exo,我話鍾意red velvet,無人明...結果我要唱dumb dumb dumb dumb dumb dumb
同你老細一樣
Red唔知乜

啤粒去買碟好橙…
講名無人識…

啊,嗰隊 Red 咩嘢呀嘛!

次次都喺度諗
去到講Where way好定係 fall fat好
有一次去迪士尼,坐火車隔離有幾個十幾歲韓妹,佢話佢地鍾意exo,我話鍾意red velvet,無人明...結果我要唱dumb dumb dumb dumb dumb dumb

你用韓文講red velvet定英文?

你用韓文講red velvet定英文?

英文....佢地聽完我唱講返韓版我知

你同佢地講 ‘加得啤啤’ 一定會明

你同佢地講 ‘叻得啤啤’ 一定會明

手殘
Wendy親身示範red velvet同叻得啤啤既分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞