[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (50) - 1117 啤粒愛回家

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
今日喺度狂煲hot joy套劇d歌
好期待佢今次新碟會點誘惑我

套劇唯一既好處就係可以聽門面唱歌
其他垃圾嘢就不了啦…

套劇d歌好襟聽
今日喺度狂煲hot joy套劇d歌
好期待佢今次新碟會點誘惑我

套劇唯一既好處就係可以聽門面唱歌
其他垃圾嘢就不了啦…

套劇d歌好襟聽

我琴晚都有聽
套劇d歌好襟聽

係呀,淨係聽歌好啦,唔好睇套垃圾劇
用呢張做Poster好正
但隻碟點解唔用返黑膠樣或者ig果幾款喎

我都覺得黑膠樣型好多
唔明pizza 關咩事

其實ig果啲歌碟果個icon好似就係舊式黑膠碟果種尼 尋日聽果陣睇到寫side b都覺得係扮緊舊式西方音樂
我都覺得黑膠樣型好多
唔明pizza 關咩事

啲teaser又係唔係都搭件pizza
希望造型唔好係pizza

叻巴係咪save有大量啤啤gif圖 點解好似隨時都po到啲岩嘅gif圖咁
叻巴係咪save有大量啤啤gif圖 點解好似隨時都po到啲岩嘅gif圖咁

問下google 大神就會有

問下google 大神就會有

好清澀既車厘
好清澀既車厘

仲要係長髮

btw, 車厘個最愛都黎垃圾 mama 喎
好清澀既車厘

仲要係長髮

同車厘special stage
好清澀既車厘

仲要係長髮

同車厘special stage

佢地兩個實想出去玩
有無人已經係信和訂碟?
今次俾我抽中Wendy啦
6隻碟都3🐻1🐢1joy 我想抽齊全隊啊!!!

係2joy

你想齊卡既話遲d 上黎收啦,想要咩都有呀

Rm po難得咁正面讚佢地兩個
都算係咁
都算係咁

鏡頭少到想揾野鬧都冇咋
都算係咁

成集都好評
RM...其實最主要都係果幾個多鏡頭
睇Joy撕左____名牌個開心樣

叫我?
都算係咁

成集都好評

joy個樣甜到咁點負評得落手

叫我?

俾車厘撕爛你好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞