[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (50) - 1117 啤粒愛回家

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
規矩多多
煩到死

垃圾$M 傳統… 要玩死班飯先俾你睇…

要特登拎隻the red summer過黎
要攞上隻碟先比入?jm9要咁
要攞上隻碟先比入?jm9要咁

聽日都未出實體碟...
所以要拎返上隻碟,音源同埋手燈做入場認證

其實我諗左好耐 點解新聞圖永遠都咁矇想save都save唔落手
台上嘅熊仔真係好有魅力,一落台就智商急降

其實我諗左好耐 點解新聞圖永遠都咁矇想save都save唔落手

去topstarnews, 新聞界清泉

新聞圖就算啦...
就算 dl 咗都無乜幾何會開返黎睇

媽媽你點可以咁講 呢啲叫反差萌

車厘媽呢個形容好貼切

Sorry sorry 不要熊仔玩遊戲都會win歡歡

Sorry sorry 不要熊仔玩遊戲都會win歡歡

歡啲韓文接龍game 一玩都知邊個要輸

承歡D 黑歷史....

承歡D 黑歷史....

呢段我翻睇咗幾次,笑死我
黃色承歡

承歡D 黑歷史....

黃色承歡

仲要話以為自己會贏先咁講

一跳舞就兩隻熊嚟
https://youtu.be/02f-4BdLuis
又喺度劇透玩班啤粒....

承歡D 黑歷史....

黃色承歡

會唔會有佢整pancake fail gif 個到真係可愛到不得了

https://youtu.be/02f-4BdLuis
又喺度劇透玩班啤粒....

劇透少少止唔到渴
就黎有LieV睇
得4個
得4個

冇野了 比開頭個背景fake左
眼鏡歡呀....
規矩多多
煩到死

垃圾$M 傳統… 要玩死班飯先俾你睇…

但有得賣螢光棒 派氣球同mini poster係咪算畀咗糖你食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞