[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (50) - 1117 啤粒愛回家

1001 回覆
27 Like 4 Dislike

下……貝白菜上naver一位以為好多野睇
睇左d ig cut係咪已經係全部份量

只要係電視出現就會上熱搜

諗起上次睇到呢個 https://m.wishnote.tw/contents/?contentsId=80126

在過去曾經讓剛進SM的Joy在第一天進練習室,就因為看到還在練習的Irene就驚為天人,回家之後哭著告訴媽媽,以為「所有偶像都要這麼漂亮才能出道」,讓明明是藝高校花的Joy也萌生「人家不要練習了」的退意XDDD,就知道Irene美貌的威力

呢段真定假
在過去曾經讓剛進SM的Joy在第一天進練習室,就因為看到還在練習的Irene就驚為天人,回家之後哭著告訴媽媽,以為「所有偶像都要這麼漂亮才能出道」,讓明明是藝高校花的Joy也萌生「人家不要練習了」的退意XDDD,就知道Irene美貌的威力

呢段真定假

真!! 呢件事門面講過好多次…

呢段真定假

有冇出處
想睇

呢段真定假

有冇出處
想睇

上節目果啲都有講過

我既第一次咁就比左白菜

同啤啤合照既第一次

我既第一次咁就比左白菜

同啤啤合照既第一次

...

我既第一次咁就比左白菜

同啤啤合照既第一次

國絲你返黎啦?!
Welcome back

我既第一次咁就比左白菜

同啤啤合照既第一次

笑了

我既第一次咁就比左白菜

同啤啤合照既第一次

仲未躝咩
仲有人理個on9仔
啤粒咁惡嘅
難得國絲上返水,由得佢 FF 下啦
仲有人理個on9仔

又卡loading

唔該$M 換過晒班IT啦....
首歌個bit好正

呢輯相真係好高汁

呢輯相真係好高汁

同埋可唔可以比人mute左d武器聲

同埋可唔可以比人mute左d武器聲

我都覺得好煩....

歡歡呀~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞