沈門師兄弟徙置區第五十四期 - 總會扑中故災本利歸還

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
慘啦

美國職棒、中華職棒的總冠軍賽、世界大賽在日前先後結束,刑事局偵九大隊偵一隊針對運動簽賭展開清查、掃蕩,在10月30、31日、11月8日前往雲林、嘉義、高雄破獲「葡京娛樂城」,該線上賭場長期在情色片的片頭打廣告,藉以吸收賭客上線簽賭。

警方調查,「葡京娛樂城」長期以線上A片的片頭打廣告,吸引許多賭客購買點數以第三方支付的方式兌換賭資,從2017年4月起開始營業,在短短6個月內經手賭資高達14.3億,不法所得約7000餘萬。

早就應該啦, 騎劫左個片頭, 以前邊有呢D野嫁

屌曬有難了
慘啦

美國職棒、中華職棒的總冠軍賽、世界大賽在日前先後結束,刑事局偵九大隊偵一隊針對運動簽賭展開清查、掃蕩,在10月30、31日、11月8日前往雲林、嘉義、高雄破獲「葡京娛樂城」,該線上賭場長期在情色片的片頭打廣告,藉以吸收賭客上線簽賭。

警方調查,「葡京娛樂城」長期以線上A片的片頭打廣告,吸引許多賭客購買點數以第三方支付的方式兌換賭資,從2017年4月起開始營業,在短短6個月內經手賭資高達14.3億,不法所得約7000餘萬。

屌曬有難了

之前話唔知有7-8成既bt av片源係來自台灣
2018出左業績幾靚仔

好消息出貨是常識吧
2018出左業績幾靚仔

好消息出貨是常識吧

唔知點解次次出好業績都跌
有無大師解答
慘啦

屌曬有難了

之前話唔知有7-8成既bt av片源係來自台灣

我又唔信你連片頭都睇晒,咪又係跳住嚟睇
2018出左業績幾靚仔

好消息出貨是常識吧

有無大師解答

因為一早炒起左啦...13幾炒到宜家都10幾蚊
2018出左業績幾靚仔

好消息出貨是常識吧

有無大師解答

因為一早炒起左啦...13幾炒到宜家都10幾蚊

學到野
2018出左業績幾靚仔

好消息出貨是常識吧

有無大師解答

預早炒貴晒,出完業績咪獲利平倉

呢幾日個勢好癲
2382會唔會又入唔到藍

九倉(004)分拆旗下商場物業的九倉置業(1997),將在14日決議,以介紹方式主板上市,本月23日掛牌,每手股數為1,000股。

另外,由於九倉置業於原有公司佔一個重大比重,因此恒指公司早前已表示,會暫時保留九倉置業於所有相關指數,即九倉置業上市自動成為藍籌股。

九倉早前宣佈,分拆九倉置業上市及宣派特別息,以分派方式支付,每持1股九倉獲派1股九倉置業。

九倉亦和九倉置業訂立酒店服務及租賃協議,日後由九向對方提供酒店管理服務,同時九倉向會對方提供物業租賃許可,到2019年12月止。

截至6月底,按酒店協議,九倉置業支付了3,380萬費用,第3季則支付1,710萬元費用。至於九倉於上半年向對方支付1,660萬費用,第3季支付了850萬元。
原來中左一手雷蛇
有飯食了

抽幾

10手
原來中左一手雷蛇
有飯食了

抽幾

10手

雷蛇都咁難中
原來中左一手雷蛇
有飯食了

抽幾

10手

雷蛇都咁難中

有啲後悔冇孖到
原來中左一手雷蛇
有飯食了

抽幾

10手

雷蛇都咁難中

有啲後悔冇孖到

抽一中一

幾好運喎你
原來中左一手雷蛇
有飯食了

抽幾

10手

雷蛇都咁難中

有啲後悔冇孖到

孖左頂多中多1手穩既...
原來中左一手雷蛇
有飯食了

抽幾

10手

雷蛇都咁難中

有啲後悔冇孖到

孖左頂多中多1手穩既...

打漏左, 係易鑫冇孖到
今日痴撚線
一開升60點,特價都冇埋
今日痴撚線

v完又反v再v
今日痴撚線

v完又反v再v

上下chok 幫師父打j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞